Nieuwe culturele seizoen start zaterdag met feest in Zwolle-Zuid

Ter illustratie
Foto: Peter Denekamp

Wijktheater Zwolle-Zuid Uit (ZZuit) trapt zaterdag het nieuwe culturele seizoen af met een zomerfeest. Op het terrein van SIO worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Om 14.00 uur wordt het feest geopend met de familievoorstelling ‘De lakei en de prinses’ van Dolf Moed. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Na het theater barst er een muziekspektakel los met onder meer De Fakkelteit, Max en Maria, De Towersnörr’n en The Bluebird Voices. Ook zijn er diverse workshops, van graffiti tot pottenbakken en van portret tekenen tot Chinese kalligrafie. Kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen en zich laten schminken.

Tijdens het zomerfeest zijn ZZUit, wijkvereniging Oud Ittersum, wijkvereniging Zwolle-Zuid, WijZ Welzijn, MEC-muziekschool en Muziekschool Zwolle aanwezig. Kunstenaars Aly Huisman en Helma Ruitenberg tonen hun schilderijen en portretten. Graffiti-artiest Stefan Albers is ook aanwezig en laat zijn werk zien.

Het zomerfeest wordt zaterdag 31 augustus gehouden tussen 14.00 en 18.00 uur bij SIO aan de Thorbeckelaan. De toegang is gratis en reserveren is niet nodig.

Foto 1
Ter illustratie - Foto: Peter Denekamp
Ter illustratie
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)