Hoonhorst maakt zich op voor driedaags muziekspektakel van Kachel FM

De acht vrienden achter Kachel FM.
Foto: Kachel FM

Hoonhorst maakt zich op voor de twintigste editie van het feest van Kachel FM. In de feesttenten op het terrein aan de Tibbensteeg treden drie dagen lang veel artiesten op. Het feest van Kachel FM begon ooit in een partytent en groeide door de jaren heen uit naar een festival met grotere feesttenten en bekende artiesten. Het programma tijdens de jubileumeditie is groter dan in eerdere jaren.

Vrijdagavond staat Vannstein, een Rammstein coverband, op de planken samen met Boh Foi Toch en Immerhansie. Zaterdag is het de beurt aan Wildstylez, Flamman & Abraxas, Piratenband Donders, Wesly Bronkhorst en De Wethouders. Zondagmiddag wordt het weekend afgesloten met Dennie Christian, Corry Konings, Bonny St. Claire, Hakviolen, Moonshine Ramblers en Bökkers.

Traditiegetrouw hebben de acht vrienden achter Kachel FM ook dit jaar weer een video gemaakt. In de tien minuten durende video blijkt dat voorzitter Zwartenberg al het gespaarde geld heeft uitgegeven. Om toch nog een nieuwe editie van Kachel FM te kunnen organiseren, wordt er gezocht naar manieren om snel geld te verdienen. Niets wordt geschuwd, zelfs een winkel overvallen of goud zoeken. De video wordt afgesloten met groot materieel en een aankondiging van het komende feestweekend.

Via de website van Kachel FM zal het hele weekend (van vrijdagochtend tot zondagavond) non-stop een livestream te volgen zijn. Op vrijdag en zaterdag worden de toegangskaarten bij de ingang verkocht. Zondag is de entree gratis.

Video 1
Video: Kachel FM 2024 - Gold'n Edition - Promo door Kachel FM
Foto 1
De acht vrienden achter Kachel FM. - Foto: Kachel FM
De acht vrienden achter Kachel FM.
Foto: Kachel FM

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)