FC Zwolle verliest punten in Veendam

|   Laatste wijziging

Veendam – FC Zwolle heeft vrijdagavond drie dure punten laten liggen in Veendam. Zoals het in Zwolle verloor met 1-2, verloor het nu ook in Veendam met dezefde cijfers. Het begin van de wedstrijd ging voortvarend. In de 6e minuut wist Arne Slot het doel te treffen nadat Cecilio Lopes zorgde voor een omhaal die op de lat terecht kwam. Arne Slot wist wel raad met de kaatsbal.

Tot halverwege de eerste helft had FC Zwolle het overzicht met enkele kansen voor Veendam. Michael de Leeuw maakte door een zijwaartse halve omhaal een prachtige treffer waardoor de Groningers op gelijke hoogte kwamen. In de tweede helft ging Veendam op zoek naar het winnende doelpunt. Ex FC Zwolle Anco Jansen scoorde de 2-1 voor de thuisploeg. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld. Een beter FC Zwolle in de eerste helft  kon het in de tweede helft niet voortzetten. Volgende week de Graafschap. Ook dit zal een zware opgave zijn. De superboeren wonnen met 3-1 van MVV.

Bron: fczwolle.org

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “FC Zwolle verliest punten in Veendam”

  1. En zo gaan we langzaam weer bergafwaards na een reeks van overwinningen.Jammer dat ze de inzet niet kunnen vasthouden zoals in de voorgaande wedstrijden.

  2. Om nu alweer te spreken over bergafwaards is wel een beetje snel , een wedstrijd verliezen kan natuurlijk altijd gebeuren .
    Dat Boer zo blunderde en vd Haar een penalty miste helpt dan niet mee aan een goed resultaat .
    Nu nog een lastige wedstrijd uit naar de Graafschap en daarna na de winterstop de draad weer oppakken en een plaats bij de eerste vijf veilig stellen , wat toch de doelstelling is .

  3. Er zal hard gewerkt moeten worden bij de graafschap RAMON want die zijn daar natuurlijk ook belust op een revanche .Dus ze kunnen hun borst nat maken daar .Niettemin hoop ik dat het ze lukt maar heb mijn twijfels .

  4. En zo gaan we langzaam weer bergafwaards na een reeks van overwinningen.

    Na een reeks overwinningen een keer verliezen (en misschien vrijdag bij De Graafschap ook) is gelijk “bergafwaarts”?
    Verdrietig word ik van dit soort mensen.:(:'(

  5. @pieters
    Ben jezelf ook bij de voetbal geweest of ben jij van de categorie die niet gaat en alleen maar loopt te zeuren van; tis nie wat, wordt ook nie wat.

Reacties zijn gesloten.