Christmas Carols in Plantagekerk

Zwolle – Voor het eerst in het bestaan van het Meander College werd woensdagavond het kerstconcert "O Holy Night" gegeven door Meander Vocaal en Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel. Hoewel het schoolkoor van de bovenbouw van het Meander College al wel eerder een concert heeft gegeven met de Vuurvogel, was het geven van een gezamenlijk kerstconcert een absolute primeur.
img_0415_copy.jpg
Het kerstconcert vond plaats in de goed bezochte Plantagekerk aan de Ter Pelkwijkstraat en werd in traditionele Engelse stijl uitgevoerd. Dit betekende dat er vooral bekende – maar ook onbekende – Christmascarols van o.a. John Rutter en David Willcocks ten gehore gebracht werden. Daarnaast werden er delen uit de "Ceremony of Carols" van Benjamin Britten uitgevoerd. Al met al luidde deze avond met het 80-koppige schoolkoor, begeleid door 75 jonge Vuurvogelmusici, de kerst stijlvol in.

img_0296_copy.jpg 

img_0367_copy.jpg

img_0433_copy.jpg

img_0304_copy.jpg

img_0352_copy.jpg

img_0353_copy.jpg

img_0363_copy.jpg

img_0393_copy.jpg

img_0397_copy.jpg

img_0408_copy.jpg

img_0409_copy.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Christmas Carols in Plantagekerk”

  1. we hebben enorm genoten, vol in de kerstsfeer. Prachtig te zien en te horen dat zoveel jonge mensen een passie voor muziek hebben. Blijft me altijd weer verrassen.

Reacties zijn gesloten.