Zwolle wint van koploper De Graafschap

|   Laatste wijziging

Doetinchem – FC Zwolle heeft vrijdagavond goede zaken gedaan door in de achterhoek van De Graafschap te winnen. De uitslag werd 1-4.

De start van de wedstrijd begon voor Zwolle hoopvol, maar gaandeweg de eerste helft werden de superboeren beter. In de 26e minuut scoorde ex-FC Zwolle speler Bargas met een afstandschot de 1-0. FC Zwolle mocht tot dan hopen open een puntje. In de tweede helft ging Zwolle 1 op 1 spelen en dat pakte goed uit. Vossebelt bracht Zwolle in de 73e minuut op gelijke hoogte. Drie minuten later bracht Schreurs Zwolle op voorsprong (1-2). De thuisploeg ging massaal op zoek naar de gelijkmaker en keeper Diederik Boer had geluk dat een schot van Bargas van de lijn werd gehaald door Botteghin. Nog geen twee minuten later haalde Botteghin alweer een bal van de lijn, na een kopbal van De Ridder. In de laatste minuten van het duel scoorden Schreurs en Rojer zelfs nog de 1-4. Een mooi resultaat ook voor het zittende trainersduo Boekweg/Stam. FC Zwolle kan met een vijfde plaats in de Jupiler League tevreden de winterstop in.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

26 gedachten over “Zwolle wint van koploper De Graafschap”

  1. Fantastisch, zelfs met de radiostream van RTV Oost als boodschapper van het goede nieuws werd ik helemaal gek hier in het verre Scandinavië. Prachtig, kan niet wachten om na de winterstop weer wedstrijden van mijn club te bezoeken.

  2. een goede ondersteuning en een prachtig afscheid voor de mensen die tijdelijk de leiding hadden

    Langeler hoeft alleen maar op de bank te gaan zitten , Het nu leidende duo zal toch het laatste woord houden neem ik aan .

  3. 1-4 geworden? Ben op de bank in slaap gevallen en heb de goals helaas niet kunnen zien. Werd net wakker gemaakt door mijn onderbuurman die zich afvroeg waar die bult sneeuw op zijn balkon ineens vandaan kwam:D:D

  4. Geweldige overwinning. Alle betrokkenen en fans, van harte gefeliciteerd. Heb er nixxx van kunnen zien, ivm onverwacht gezellig bezoek, daar wordt de overwinning niet minder knap om.

  5. Krantenbericht morgen:

    FC Zwolle heeft gisteravond verrast door de thuis nog ongeslagen koploper de Graafschap te verslaan met 1-4. Trainer Claus Boekweg noemde als enige smet op deze memorabele avond dat deze overwinning iets minder knap was, omdat Dick er niets van heeft kunnen zien, in verband met onverwachts gezellig bezoek. Nieuwe trainer Art Langeler heeft vanaf de tribune kunnen gadeslaan wat zijn eerste taak in het nieuwe jaar zal moeten zijn, het weren van onverwachts bezoek op een zeker adres in Westenholte.

    😀

  6. graafschap ha ha ha
    graafschap ha ha ha
    graafschap ha ha ha

    wel respect voor die gek die ff voor ons vak kwam klappen
    en weer een stadionverbodje er bij voor hem

    ps wat een knal in ut vak wat was dat snap dr nix van;)

  7. Het was idd enigszins een frisse herfstavond, waarbij Zwolle minstens gelijkwaardig was aan de Graafschap. Goede sfeer in het uitvak, ook na de achterstand. Met de 1-1 dacht ik nog; mooi. met de 1-2 dacht ik nog; dat wordt minstens een gelijkspel en bij de 1-3 was het compleet uit het dak.
    🙂
    Fantastische overwinning.

  8. Bakattie-Bottegin-Schreurs..waren wel de toppers vanavond…

    1 op 1 zeergoed uitgepakt, en tonen van lef, door Boekweg/Stam.

    Langeler alleen met papiertje op de bank inderdaad..

  9. @ Peter; Claus is goed bezig, in zijn uitspraken ook zo te lezen. Zou mooi zijn als hij als een échte Claus ook nog eens zijn stropdas zou afknippen.
    Mooi stel Jaap & Claus met
    Art als tussenpaus.

  10. ik vind het een mooie prestatie van de fc Zwolle maar mooi voetbal is anders vind ik .Maar niettemin gefeliciteerd met deze overwinning .

  11. @pieters: is mooi voetbal mogelijk bij -10 denk je? Op een veld waarvan de veldverwarming niet werkt? Denk dat je iets te hoge eisen stelt. Ik ben hardstikke blij met de overwinning, een prachtige uitoverwinning op de koploper en ook nog eens vier keer scoren. De verdediging staat de laatste tijd prima, hopelijk lukt het nu ook om in aanvallend opzicht de poppetjes beter neer te zetten. De meeste wedstrijden dit seizoen wonnen we met slechts één doelpunt verschil, dat kan beter.

Reacties zijn gesloten.