SP Zwolle gaat podcasten

Foto van auteur

Vanaf 1 februari a.s. start de SP afdeling Zwolle met een eigen podcast, genaamd SPotcast. Elke eerste week van de maand staat er op www.zwolle.sp.nl een nieuwe SPotcast online. De Zwolse SP loopt voorop met deze multimedia toepassing. Zeker op lokaal politiek niveau kan het gebruik van multimedia in combinatie met internet een stuk beter ontwikkeld worden. De socialisten hopen met de SPotcast geïnteresseerden in de Zwolse politiek nog beter te bedienen.

SPotcast zal maandelijkse actualiteiten brengen, gevoed door het bestuur en de fractie van SP Zwolle. Wat doet de afdeling op straat en in de raad? Aan de hand van een aantal vaste items als ‘Zwolle Actueel’ en Twisterling op Stoom’ wordt de luisteraar op de hoogte gebracht van diverse kwesties. Daarnaast zal er in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen aandacht geschonken worden aan de campagne.

Een podcast is een soort radio-uitzending welke via een speler op een website te beluisteren is. Ook kan de uitzending gedownload worden, om later op de computer of via een mp3 speler (onderweg) te beluisteren.

De jingles zijn ingesproken door Bob Fosko. Fosko is ondermeer bekend als zanger van de Raggende Manne. Hij zong tevens het SP campagnelied van 2003  ‘Een mens is meer’.

De SPotcast is te beluisteren op de website van de SP Zwolle, via www.zwolle.sp.nl.

Voor ideeën of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar podcastzwolle@sp.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “SP Zwolle gaat podcasten”

Reacties zijn gesloten.