Nieuw stadsmagazine LEEF!

Foto van auteur

LEEF! is de naam van het nieuwe stadsmagazine voor Zwolle en de regio. Aan het magazine is een website verbonden: www.inhetcentrum.nl. Het glossy magazine, met een omvang van 100 pagina’s, gaat vier keer per jaar verschijnen; met de seizoenen mee. Magazine en website belichten alle aspecten van de stad en de regio.

“De Zwolse regio barst van de ambities. Zo is er een bruisend stadshart, een bloeiend ondernemingsklimaat, een rijk cultureel aanbod en zijn er prima onderwijsmogelijkheden. Kortom, de tijd is rijp voor een volwaardig stadsmagazine in deze dynamisch stedelijke regio”, zeggen initiatiefnemers Rick Los en Fokko Bos. Het magazine LEEF! en de website schenken aandacht aan mensen, ondernemen, uitgaan en eten, mode, wonen, shopping, toerisme, onderwijs, cultuur, kunst, historie en andere genoegens. “We brengen nieuws en achtergronden voor inwoners, ondernemers, studenten, toeristen en bezoekers. Lezers met warme belangstelling voor de goede dingen van het leven en onderwerpen die hun woon- en leefomgeving raken”, licht Rick Los de opzet toe.

“De aparte fotografie, de onderwerpkeuze en de schrijfstijl zijn van hoog niveau. Het team van journalisten, fotografen, ontwerpers en medewerkers beschikt over ruime ervaring en kent de stad en de regio door en door. De exclusieve uitstraling en de hoge redactionele kwaliteit dragen ertoe bij dat het magazine en de website voortdurend onder de aandacht zijn van de potentiële lezer. LEEF! is een kijk-, lees- en bewaarmagazine met de site als logisch verlengstuk”, vult Fokko Bos aan. Los en Bos zijn verbonden aan het bedrijf Marketing 4U, gevestigd in Zwolle. Marketing 4U legt zich toe op de ontwikkeling en uitvoering van marketingconcepten.

LEEF! zal in Zwolle breed verkrijgbaar zijn. De oplage van het magazine is 10.000 exemplaren. De verspreiding van LEEF! vindt plaats door controlled circulation bij adverteerders, huisartsen, tandartsen, kapsalons, horeca, leestafels, advocaten- en notariskantoren én de belangrijkste bedrijven in en rond Zwolle. Het bereik van LEEF! magazine ligt rond de 50.000 contacten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)