Derby FC Zwolle – Go Ahead Eagles

Foto van auteur

Zondagmiddag staat in het Oosterenkstadion de wedstrijd FC Zwolle – Go Ahead Eagles op het programma. De wedstrijden tussen de twee Overijsselse BVO’s gelden als onvervalste derby’s.

 

Er werd scherp getraind vanmorgen

Diverse sfeerverhogende acties zullen worden ondernomen. Zo is er een optreden van Henri van Velzen die als Zwolse H6 optreedt. Ook het sfeerteam FCZ Tifosi zal van zich laten horen. Ivo Rossen kan niet in actie komen tegen zijn oude ploeg. De blonde middenvelder is geblesseerd aan zijn enkel. Rossen maakte in de zomer van 2005 de overstap van Deventer naar Zwolle.

Lees verder voor meer actuele foto’s van de laatste training

Schorsingen: 

De selectie van FC Zwolle kent voor dit duel één geschorste speler: Marcel Akerboom is niet inzetbaar. Hij is geschorst voor één duel in de Jupiler League. De centrale verdediger heeft nog een registratie mee genomen uit vorig seizoen.

Blessures: 

De selectie van FC Zwolle kent twee geblesseerde spelers. Rob van der Sluijs kampt nog met een blessure aan de buikwand. Ivo Rossen heeft een blessure aan de linkerenkel. De middenvelder viel in de uitwedstrijd tegen FC Emmen (KNVB Beker, 19.09.2006, 1-0 G. Verweij).

De ommekeer morgen??

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Derby FC Zwolle – Go Ahead Eagles”

  1. VUURWERK in het FC Zwolle stadion !! Er gaat op dit moment een hele hoop kanl en siervuurwerk de lucht in. Klinkt goed. Nu nog vuurwerk van fc zwolle op het veld !!!

Reacties zijn gesloten.