FC Zwolle verliest in Helmond

|   Laatste wijziging

Helmond – FC Zwolle heeft vrijdagavond de uitwedstrijd bij Helmond Sport verloren. De uitslag werd 2-0.

FC Zwolle begon sterk in Helmond, maar creëerde niet veel kansen. Wel had Zwolle op voorsprong moeten komen via Danny Schreurs, maar miste alleen voor de keeper. In de 54e minuut scoorde Voskamp. Diezelfde speler maakte in de laatste minuut ook de 2-0. Het was het eerste verlies voor coach Art Langeler. De uitslag is nadelig voor de race van Zwolle om het periodekampioenschap. In dat opzicht verloor FC Zwolle belangrijke punten. Zwolle blijft ondanks het verlies op de vierde plaats staan in de Jupiler League, omdat concurrent Excelsior bij Fortuna Sittard verloor.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “FC Zwolle verliest in Helmond”

  1. Das dan wel weer jammer. Hopelijk lijdt dit verlies niet weer tot een zeurderige discussie over garantstellingen en andere niet ter zake doende flauwekul.

  2. Om aanspraak te maken op het kampioenschap moet je het hele seizoen stabiel zijn , maar Zwolle start altijd , bijna traditioneel , slecht , om dan aan het einde van het seizoen die verloren punten te kort te komen .

    Playoffs moeten zeker haalbaar zijn , en dat had ik niet verwacht zo’n dertien weken geleden .

    Blijft gewoon een goede reeks die Zwolle nu aan het doormaken is en met de 2 thuiswedstrijden voor de boeg verwacht ik toch wel 6 punten erbij .

  3. in het verleden ben ik altijd aan de ceintuurbaan wezen kijken toen als PEC en nu als de FC Zwolle maar ze spelen dan weer goede wedstrijden en als het erop aankomt kunnen ze geen vuist maken.Dus het is niet wat en het wordt ook nooit wat .

  4. Een periode is nog niet ens nodig als je zoals nu vierde blijft staan en elke club verliest punten,als je daarbij rekent dat zelfs de niet altijd even positieve verslaggever vermeld dat ze oogstrelend voetbal hebben gespeeld heb ik er vertrouwen in dat ze de nacompetitie zowiezo halen.Wie had dat 7 wedstrijden geleden gedacht??! keer weer verliezen enal weer negatieve geluiden.NIET doen hoor.

  5. Mooi en goed moment Hans2, op 6 februari 2010 om 00:50 ….voor een weddenschap. 5 Euri inleg?

    A- Zwolle haalt geen nacompetitie
    B- Zwolle haalt nacompetitie en stand
    C- Zwolle promoveert via de nacompetitie
    D- Zwolle wordt kampioen

    ideetje? Een bewezen betrouwbare digitale-penningmaster hebben we al in Koko :D:D:D

  6. zwolle was beter, maar wij helmondsport hadden meer geluk jammer voor jullie.
    groetjes en nog veel suces met jullie clubje den hellemonder

  7. Bericht door pieters, op 6 februari 2010 om 09:01
    .Dus het is niet wat en het wordt ook nooit wat .

    Heb je het nu over jezelf?
    Het wordt nooit wat met jou, je favo drank is ook azijn.

    Maar nu de vraag, wat is het niet en wat wordt het nooit volgens jou.

    Want volgens mij behaalt FCZ gewoon de doelstellingen. Namelijk aantrekkelijk voetbal spelen en regelmatig winnen. Het spel is waarvoor mensen naar het stadion komen.
    ENTERTAINMENT!

Reacties zijn gesloten.