Tweetal aangehouden voor vernielen fiets

Zwolle – Op de Mastenbroekerallee werden op zaterdagochtend 6 februari twee mannen van 18 en 19 jaar uit Zwolle aangehouden voor het vernielen van een aldaar geparkeerde fiets.

De mannen hadden op de fiets staan springen en deze in brand gestoken. Ze werden ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Tweetal aangehouden voor vernielen fiets”

  1. Ik wist helemaal niet dat je een fiets in de brand kan steken? Heel knap! Maar wel een duidelijk geval van niets anders te doen weten. Het wordt hoog tijd voor de zomer.

  2. Eva dacht je dat het in de zomer minder voorkomt dit gedrag dat geloof ik niet.Het is volgens mij ook deels te wijden aan de opvoeding die ze hebben gehad en de aandacht.Heb zelf 2 zoons inmiddels getrouwd en vaders van kinderen maar ik heb mijn kinderen nog nooit met zoiets bezig zien houden en heb daar ook nooit geen klachten over gehad.Want dan stond hun thuis wat te wachten.

  3. Bericht door pieters, op 7 februari 2010 om 13:44
    Eva dacht je dat het in de zomer minder voorkomt dit gedrag dat geloof ik niet.Het is volgens mij ook deels te wijden aan de opvoeding die ze hebben gehad en de aandacht.Heb zelf 2 zoons inmiddels getrouwd en vaders van kinderen maar ik heb mijn kinderen nog nooit met zoiets bezig zien houden en heb daar ook nooit geen klachten over gehad.Want dan stond hun thuis wat te wachten.

    Tuurlijk is dit voor een groot deel te wijten aan opvoeding! Deze ettertjes moeten een flinke draai om hun oren hebben!

    Tim…je hebt wel gelijk gasten van 18-19 zijn geen jochies…maar ze gedragen zich wél als kleine kinderen!

Reacties zijn gesloten.