Fietsersbond deelt bonnen uit

Foto van auteur

Woensdagavond 7 februari kunt U leden van de Fietsersbond aantreffen op diverse fiets-invalwegen naar het centrum. Daar krijgen mensen die de verlichting niet voor elkaar hebben een (waarde)bon, waarvoor tot en met 22 maart de fietsverlichting gratis gerepareerd kan worden bij een stand die elke week op donderdagmiddag staat opgesteld op het Gasthuisplein. Dat is nog eens wat anders dan een bekeuring…

U kunt elke donderdag t/m 22 maart terecht van 14.00 tot 17.30, de kraam van de Fietsersbond staat op het Gasthuisplein, tegenover bioscoop De Kroon. De organisatie ligt bij de Fietsersbond, het reparatiewerk doen monteurs van de fietsenzaak Nowak . Uw fiets is dus in vertrouwde handen. Ook U kunt gratis uw fietsverlichting laten repareren bij de stand. Het onderzoek en arbeid zijn kosteloos. Wanneer voor een reparatie materiaal nodig is (nieuwe dynamo of batterijtje bijvoorbeeld) is dat ter plekke voor de winkelprijs te koop. De Fietsersbond en haar compagnon heten u van harte welkom bij de stand.

Voor meer informatie: www.fietsersbond.nl/zwolle of bel de contactpersoon van de Fietsersbond, Jelle ter Burg 038-4651391

De actie begint al bekend te raken. Hadden we de eerste weken last van de diverse stormen, nu loopt het storm. Twee weken terug bleef de teller nog steken bij dertig, afgelopen week vonden meer dan 70 mensen de weg naar de kraam.

Overigens: ook zonder waardebon kunt U terecht. U wordt gratis geholpen!

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Fietsersbond deelt bonnen uit”

 1. Lijkt me goed

  Ach, ik zal eens kijken of m’n verlichting het nog goed doet. Is het kapot dan kan ik er morgen wel eens langs gaan.

  Je zult toch geen lid moeten worden voor reparatie zoals bij de anwb?

 2. @wfvn
  Ik denk niet dat ze van jouw “fiets” het licht repareren 🙂

  Tis niet mijn fiets maar het heeft wel een mooie kleur
  Er rijden hier in Zwolle ook wel van die witte rond, maar dat is geen mooie kleur. En smorgens vroeg zie je in Zuid wel eens een gele raketfiets

 3. Dat denk ik ook niet zo snel dat ze mijn verlichting repareren. Bovendien denk ik dat ze het niet eens kunnen als ze het willen. De hele handel is totaal anders dan ‘normale’ fietsverlichting. 12 Volt tegenover 6 Volt. Verder heb ik LED-verlichting dus kapotte lampjes vervangen is er niet bij. Even een extra snoertje met tie-wraps vastleggen is er ook niet bij door het ontbreken van een frame. Maar goed, ik zorg er zelf wel voor dat het niet nodig is om de boel te repareren. Naast de normale verlichting heb ik ook nog eens 2 setjes ‘noodverlichting’ dus ik hoef nooit zonder verlichting te rijden.

  Over onze fietsen, er rijden in Zwolle wel heel wat meer rond. Ik weet van een blauwe, een witte, een wit-rode, een gele, een blauwe, de mijne uiteraard. Verder komen er ook nog wat ‘op bezoek’; een kleine gele kom ik ’s morgens nog met enige regelmaat tegen.
  Dat het ‘jouw’ fiets niet is, kan best. Je moet er van houden (of er van leren houden 😉 ) Verder moet je er wel een toepassing voor hebben. Ik gebruik hem voor woon-werk-verkeer; ik jakker er 8000 kilometer per jaar mee. Om hem te gebruiken voor een paar honder kilometer per jaar, is zonde. En het moet je natuurlijk wel liggen (of je moet erin gaan liggen uiteraard ;D )

 4. Hmm in de Stentor een grote foto. Jammer dat weblog niet ter plaatse was als actueler medium

  Maar ja ze hebben niet de mankracht van Wegener natuurlijk

 5. Moet trouwens zeggen dat ik het wel sneu vind voor die monteurs van Nowak.

  Was de eerste keer geen storm, tweede keer gigantische regenbuien en vanmiddag sneeuwalarm?
  Het is niet onder een goed gesternte begonnen 🙂

 6. Ja, ze staan er altijd, desnoods, bij heel slecht weer, zie je ter plekke een groot bord met verwijzing naar waar ze wel te vinden zijn…..

  Groet van Q106

Reacties zijn gesloten.