IJsbaan Westenholte weer open

Zwolle – De ijsbaan van IJsclub WVF aan de Meester Koolenweg in Westenholte gaat voor de derde keer dit winterseizoen open.

ijsbaan_westenholte_2604_470.jpg

De schaatsen kunnen dus weer uit het vet en de ijzers kunnen vanaf morgenmiddag 13.30 uur weer ondergebonden worden op de mooie ijsbaan in Westenholte. Naast het schaatsplezier verzorgt de IJsclub ook de inwendige mens.

De ijsbaan is geopend van:

MAANDAG T/M ZATERDAG:
10.00 TOT 12.00 UUR
13.30 TOT 17.00 UUR
19.00 TOT 22.00 UUR
OP ZONDAG:
13.30 TOT 17.30 UUR
De ijsbaan is gelegen aan de Mr. Koolenweg te Westenholte
en ligt pal naast het ontmoetingscentrum "Het Anker"

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “IJsbaan Westenholte weer open”

  1. Tim ik voorspel zelf niets hoor,maar ik baal want nu kunnen we morgen weer niet biljarten onze ruimte wordt dan kleedruimte.Maar ik gun het al die harde werkers van de ijsclub het wel hoor.Ik hoop alleen dat ze nu eens geen Jan Smit draaien,want die heb ik al uren ,dagen,weken voorbij horen komen.

  2. Lol @Koko

    Maar geweldig dat ie weer open gaat. Ik hoopte er al op, aangezien onze Erben vanochtend al aankondigde dat Dalfsen vandaag alweer open ging…

  3. koko in attem kunnen ze altijd biljarten in die geweldige akkomodatie van Dos,maar schaatsen dan hij zal bij jullie toch ook nu wel open gaan??/

  4. idd Wichert biljarten is hier altijd mogelijk maar voor het schaatsen moeten we regelmatig uitwijken naar ijsbaan wezep/hattemerbroek.

    Ze zijn hier bezig voor een multifunctionele baan te creëren. Zal nog wel even duren voordat ie er is maar zoals het nu is moeten we lang wachten eer we kunnen schaatsen.

  5. ha, gezellig toch?? Jan Smit achter thuus;)
    zolang het maar niet gaat sneeuwen, vind ik alles , nou ja alles…goed:D
    zo is deze winter weer eens bewezen dat we hier niet zonder ijsbaan kunnen!
    Applaus voor alle vrijwilligers!!!!

  6. @ Koko

    Bericht door Koko Hattem, op 8 februari 2010 om 20:09
    als de nacht verdwijnt en het ijs verschijnt, als ik jou zou zie dan biljart ik nie

    lalalala sympatie lalalalalalalala heel mijn hart lalalalala staat oooooooooooooooooooooooooooooooopUn voor jouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:D:D:D

Reacties zijn gesloten.