Goochelvertellers verbazen Zwols publiek

Zwolle – Magie, humor, verhalen en verbazingwekkende vingervlugheid zorgden donderdagavond op De Verhalenboot voor ongeloof en applaus. Meervoudig Nederlands kampioen goochelen Henk Arnoldus en topgoochelaar Leo Smetsers brachten razendknappe acts en lieten het publiek totaal onthutst achter. 

  img_6850_copy.jpg

Terwijl ze met sketches, anekdotes, poëtische momenten en muzikale traktaties onderhouden, halen Arnoldus en Smetsers de meest virtuoze trucs uit. Mentale kracht zorgt voor verbijsterende illusie: balletje-balletje met doorzichtige glazen, het geblinddoekt raden van de serienummers op uw bankbiljetten… Mind magic met een grote dosis humor, stand-up comedy goochelen van de bovenste plank. Een unieke goochelvertelling!

img_6867_copy.jpg

img_6864_copy.jpg 

img_6935_copy.jpg  

img_6868_copy.jpg

img_6866_copy.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Goochelvertellers verbazen Zwols publiek”

  1. Ze zijn echt heel goed! Ik heb ze gezien bij Binnen eten & drinken in Kampen waar ze elke maand optreden op vrijdag. Vooral het ‘mindreading’ is ongeloofelijk. Een echte aanrader voor een avondje uit.

  2. Mindreading, ik neem aan met die nummers van biljetten opnoemen? Ik blijf dat een geweldige truc vinden. Kijk je naar Uri Gellar, zie je van die zogenaamde hypnotiseurs die handjes omhoog en omlaag laten gaan 🙁 Sneu volk.

    Ik ben nog altijd benieuwd hoe ze die truc met die nummers doen. Echt tof hoe je daarmee bedot wordt 🙂

  3. Oneens QM: Wat dacht je van,

    Bankwezen, Vertegenwoordigerswezen, Makelarij, OG-handel, Verzekeringswereld, oude- en nieuw auto wereld, Showbizz, Media. Heb je ook goochelcijfers? Of is dit een onderbuikgevoel?

  4. dick, helemaal gelijk… en wat te denken van harry mens

    waarbij meteen de vraag rijst wie het beroemde ‘lijntje met…’ overneemt als gillende overhoopt en volkomen onverwachts komt te overlijden… graus? verdonk? …neeeeeeeej drinkman natuurlijk, kanernogwelbij;) hoewel normale mensen noemen dat een delerium

Reacties zijn gesloten.