Samenwerking Harmonie en Restaurant EVEN

Zwolle – Het tijdelijke restaurant van Zwolle ‘Restaurant EVEN’ van Sander Dol zal op zondag 28 februari a.s. haar deuren aan de Melkmarkt 15 sluiten.  ‘Restaurant Even’ en brasserie restaurant De Harmonie gaan een samenwerking aan voor  een jaar.

Na een flitsende start op 1 december 2008 zal er in de loop van 2010 met de sloop van de voormalige Rabobank worden begonnen, hiermee komt er een einde aan het eerste ‘antikraak’ restaurant van Zwolle. Met Restaurant EVEN heeft Sander Dol aangetoond in een kort tijd op een spraakmakende en creatieve wijze een ludiek restaurant neer te zetten, wat inmiddels zelfs nationale allure geniet vanwege de hangende Philips sfeerlampen boven de tafels. Restaurant EVEN is ondermeer mogelijk gemaakt door projectontwikkelaar DLH, gemeente Zwolle, 19 Het Atelier en tal van andere relaties.

Een nieuwe uitdaging wacht, daarvoor hebben Sander Dol en Jan Briek van Brasserie Restaurant de Harmonie de handen in één geslagenen zal het concept één jaar ‘EVEN in Harmonie’ verder gaan. In de eerste twee weken van maart zal – onder leiding van Rob Moritz van 19 Het Atelier – de Harmonie een restyling ondergaan en op maandag 15 maart zal Zwolle een spectaculair modern klassieke brasserie en restaurant rijker zijn.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Samenwerking Harmonie en Restaurant EVEN”

  1. Vind het toch wel jammer dat de harmonie niet toegankelijk is voor invaliden, we komen met de rolstoel nooit die trap op.
    Verder vond ik dat je bij EVEN heel lekker en toch ook gezellig kon eten
    8)

Reacties zijn gesloten.