SP-Kamerleden ‘On Tour’ in Zwolle

Zwolle – Op zaterdagmorgen 20 februari bezoekt Agnes Kant samen met een groot aantal SP-Kamerleden de wijk Stadshagen in Zwolle. Samen met de lokale afdeling worden de Stadshagenaren geïnterviewd over de veiligheid in hun wijk. De SP staat van 10:00 tot 12:00 uur in het winkelcentrum Stadshagen.

Het bezoek aan Zwolle is onderdeel van ‘SP on tour’. Tijdens deze tour reizen SP-fractievoorzitter Agnes Kant, Jan Marijnissen en de andere SP-Kamerleden tot de gemeenteraadsverkiezingen met de SP-touringcar door het land om lokale afdelingen te ondersteunen in de verkiezingscampagne. De Tweede Kamerfractie steunt de afdeling in Zwolle in haar strijd voor een politiepost in de wijk Stadshagen. SP-Kamerleden en vrijwilligers van de Zwolse SP zullen daarom de wijk intrekken en bij mensen aanbellen om te vragen wat zij vinden van de veiligheid in de wijk. De SP vindt dat er in elke wijk een politiepost hoort te zijn. Zo’n post – met ruime openingstijden – is de plek waar mensen terecht kunnen bij problemen.

Lijsttrekker van de SP in Zwolle Tjitske Siderius: "Stadshagen heeft nu wekelijks op woensdagmiddag een spreekuur van de politie. Dat is veel te weinig voor zo’n grote wijk als Stadshagen. Door een politiepost kunnen mensen de politie gemakkelijker bereiken en kunnen wijkagenten meer in de buurt aanwezig zijn."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “SP-Kamerleden ‘On Tour’ in Zwolle”

  1. Lijsttrekker van de SP in Zwolle Tjitske Siderius: “Stadshagen heeft nu wekelijks op woensdagmiddag een spreekuur van de politie.
    Wees blij met dat uurtje hier moet je een afspraak maken en dan kun je over 2 weken komen.

  2. Er zijn al diverse brieven naar de burgemeester gegaan. Maarja die burger vader die wij hebben hier maakt zich drukker om een gebed als zijn burgers.

  3. In ZZ is er ook een politiepost met ruime openingstijden.
    Die wijkagent heb ik nog nooit gezien..
    Als je die post benadert over fietsen in het winkelcentrum of racen in een 30 km zone krijg je een afwijzende reactie met smoesjes.
    Het is geen wijkagent, maar kennelijk een binnenzit-agent met straatvrees

    Ik weet niet eens meer hoe die lui er uit zien, ik zie er nooit eentje..
    Was het niet iets met blauw??

Reacties zijn gesloten.