Het weer: koud

Zwolle – Dinsdag begint de dag met lichte vorst. Het is bewolkt en vanuit het westen valt er een kleine hoeveelheid sneeuw. Met een matige tot vrij krachtige zuidoostenwind zal het koud aanvoelen. In de middag klaart het vanuit het zuiden op en wordt het overal droog. Met wat zon loopt de middagtemperatuur op naar 3 of 4 graden, maar onder de bewolking blijft het kwik steken rond één graad.

15-02-2010_weerfoto__groot_wezenland.jpg
Groot Wezenland

Woensdag begint wisselend bewolkt en droog, maar in de loop van de dag neemt de bewolking vanuit het zuiden toe. Tegen de avond valt er in Zeeland regen, maar meer naar het noordoosten is er kans op sneeuw. Er staat overdag een zwakke tot matige zuidoostenwind en de middagtemperatuur ligt rond 3 graden. In de nacht van woensdag op donderdag vriest het 0 tot 4 graden.

Donderdag is het bewolkt. Er valt in het zuidwesten regen, in de rest van het land is er kans op winterse neerslag. Overdag leidt dit tot weinig problemen op de wegen want dan liggen de temperaturen boven het vriespunt. Maar in de avond en nacht vriest het weer licht en kunnen de wegen glad worden. Er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind die in de loop van de middag naar het zuid tot zuidwesten draait.

Vrijdag start de dag in het oosten bewolkt, in het westen zijn er enkele opklaringen. Overdag is het wisselend bewolkt met af en toe ruimte voor de zon. Het is overwegend droog. Bij weinig wind wordt het ongeveer 4 graden.

Daarna houden we wisselvallig weer met elke dag kans op winterse neerslag. De temperaturen zijn redelijk normaal voor februari; overdag rond 5 graden en in de nachten rond of net onder het vriespunt. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)