FRISGROEN organiseert 2B on the Catwalk

Zwolle – FRISGROEN organiseert de workshop 2B on the Catwalk. Voor een donatie van 30,- kan iedereen deelnemen die wil ervaren hoe het is om model te zijn. De workshops vinden plaats op maandagavond 22 en 29 maart en op 12 en 19 april in wijkcentrum de Enk. Met de donaties organiseert FRISGROEN op 16 mei 2010 weer een nieuw duurzaam leefstijl en modefeest in het poppodium Hedon!

Tijdens een workshop 2B on the catwalk leren deelnemers onder leiding van Map Renes op een leuke manier over zichzelf, samenwerken en creativiteit. Map Renes van MAPSZ is showstylist en heeft ruim twintig jaar ervaring in de modewereld. Daarnaast is Map initiatiefneemster van FRISGROEN. Als´groene ambassadeur´ wil ze de discussie over duurzaamheid in Zwolle op de kaart te zetten en Zwollenaren inspireren om ‘groen’ te doen.  Met de donaties die ze ontvangt voor de workshops, organiseert ze op 22 mei een nieuwe editie van het groene leefstijl en modefeest van FRISGROEN.

Gast van FRISGROEN
De workshops zijn een leuke activiteit om met vriendinnen of collega’s te doen, of om zelf iets spannends te ondernemen. Voor grote groepen collega’s, verenigingen en vriendenclubs is het in overleg ook mogelijk om een andere datum te plannen. Met de donatie bent u automatisch te gast bij het duurzame mode- en leefstijl feest van FRISGROEN.

Aanmelden
Door een donatie te doen van € 30,- kunt u deelnemen aan de workshop. Om te doneren klik hier. Heeft u een voorkeur voor een datum? Geef dan uw voorkeur even aan door een e-mail te sturen naar welkom@frisgroen.nu. Heeft u geen voorkeur dan hoeft u geen bericht te sturen en wordt u na donatie automatisch ingedeeld.

FRISGROEN! organiseert feesten met duurzaamheid als thema. Want groen kan!, verdient onze aandacht en is ook nog eens hip…

FRISGROEN! is een initiatief van Map Renes van MAPSZ.Doel van de groene ambassadeur is de discussie over duurzaamheid in Zwolle op de kaart te zetten en haar inwoners te inspireren om ‘groen’ te doen. Voor meer informatie zie www.frisgroen.nu

Al drie edities FRISGROEN!!!!!!!  
– Lente editie op 16 mei in het poppodium Hedon.
– Zomer editie op 20 juni bij opening Doepark Nooterhof
  en het theehuis Earthship.
– Herfst editie op 29 oktober duurzame en innovatieve
  modeshow tijdens het Innovatiefcafé van Gemeente
  Zwolle.

Ieder seizoen krijgt een eigen FRISGROEN feest.

In de Lente was het poppodium Hedon groen gekleurd. Dit was een hip en creatief feest. Met verschillende talenten uit Zwolle en inspirerende sprekers op het podium. Twee modepresentaties met nieuwe, duurzame mode van de webwinkel watMooi en in het Green Light Fashion district voornamelijk vintage en re-styled fashion.

De zomer editie FRISGROEN was de opening van het theehuis Earthship. Ook hier een gevarieerd groen programma. Met als start de groene optocht, groene gesprekken en modeshows in het amfitheater, in het doepark leuke, creatieve workshops voor kind en ouder en het vervoersmiddel was natuurlijk de fiets of de fietstaxi.

De Herfst editie was in intern feest van de gemeente Zwolle.Twintig ambtenaren on the catwalk! Tijdens het Innovatiecafé showden zij duurzame-en innovatieve mode van de mode webwinkel watMooi.nl en van modelabels zoals Ecocouture, Studio Jux, Rianne de Witte en Brennels.

Voor de Winter edities gaan we aan tafel met ondernemend en politiek Zwolle! Om ideeën te delen en te laten inspireren door andere ondernemers, die GROEN in hun vaandel hebben. Een groene belevenis; een mix van duurzaamheid in ondernemen,  mode- en leefstijl.

FRISGROEN heeft haar eigen Groenkapje, die vrolijk rond huppelt op de feesten. Zij trekt bezoekers aan de mouw en informeert hoe groen ben jij? Ook geeft zij tips voor internet en doet zij onderzoek naar waar je duurzaam kunt shoppen in Zwolle.

Doe groen!
Duurzaamheid is in, zelfs tijdens de economische crisis… En terecht! Het is belangrijk dat onze samenleving een duurzame weg inslaat; we willen immers graag van de natuur blijven genieten en hebben nou eenmaal geen vier aardbollen tot onze beschikking. Maar heeft het duurzaamheidvirus na verschillende FRISGROEN feesten de Zwollenaren ook al te pakken?

Zie ook www.frisgroen.nu

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)