Icare start Stivoro training ‘Pakje Kans’

Zwolle – Icare Cursussen start op 31 maart 2010 de Stivoro training ‘Pakje Kans’. De training begint om 19:30 en vindt plaats in het Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 2 te Zwolle. De training kost 80 euro voor leden van de Icare Ledenvereniging, niet-leden betalen het dubbele. Diverse zorgverzekeraars vergoeden de kosten van deze stoppen met roken training. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

De nadelen van roken zijn bekend. Er zijn dan ook veel rokers die graag willen stoppen met roken. Vaak blijft het bij een voornemen of vervalt men snel weer in de oude gewoonte. Stoppen met roken kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met behulp van pleisters, het innemen van medicijnen of door het afsluiten van een weddenschap. Misschien heeft u op een dergelijke wijze al een poging ondernomen, maar heeft het niet tot resultaten geleid. Het kan ook anders.

Stoppen met roken wordt gemakkelijker wanneer u samen met andere rokers gaat stoppen. De training Pakje Kans is één van de hoogst scorende ondersteuningsmethoden. In groepsverband leert u in 9 bijeenkomsten verspreid over 3 maanden de motivatie op peil te houden en met moeilijke momenten om te gaan. Steun van collega-deelnemers is dan heel belangrijk.Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een goed doordacht ontwenningsprogramma dat uitgaat van het principe ‘ineens stoppen’. Alle deelnemers doen dit op dezelfde dag.

De start van het programma is gericht op het stoppen met roken, daarna gaat de aandacht vooral uit naar het volhouden van het niet roken.Voor informatie en aanmelding kunt u bellen met Icare Cursussen, tel: 0522-279260 (tijdens kantooruren).

Aanmelden via de website www.icare.nl of per mail naar cursussen@icare.nl kan ook.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)