Het weer: fris

Zwolle – Vandaag begint de dag fris, met temperaturen onder nul. Lokaal is het nevelig of mistig, maar na zonsopkomst lost deze snel op en stijgt het kwik tot waarden rond 6 graden. Het blijft droog en er is ruimte voor de zon.

03-03-2010_weerfoto__schuttevaerhaven_.jpg
Schuttevaerhaven

Vanochtend liggen de temperaturen enkele graden onder het vriespunt, maar deze zullen na zonsopkomst snel stijgen. Met name in het noorden en oosten van het land komen enkele mistbanken voor. Deze lossen gedurende de ochtend ook op. Vanmiddag is het wisselend bewolkt, met op veel plaatsen ruimte voor de zon. Het kwik stijgt tot waarden tussen 4 en 7 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit het noord- noordoosten. Het blijft droog. Vanavond en komende nacht zijn er opklaringen en met weinig wind, nog steeds uit het noord- tot noordoosten, koelt het flink af. De minima liggen tussen -1 en -6 graden.

Morgen neemt in de loop van de dag vanuit het noorden de bewolking toe. Het wordt 4 tot 6 graden en daarbij waait een matige westenwind, kracht 4. Later op de dag neemt ook de kans op winterse neerslag toe.

Het weekend verloopt op veel plaatsen met veel bewolking. De zon komt er minder aan te pas. Er valt regen en natte sneeuw op zaterdag, maar zondag blijft het naar verwachting wel droog. Overdag een aantal graden boven nul. ’s Nachts vriest het licht.

Na het weekend blijven de temperaturen overdag enkele graden boven nul uitkomen en houden we in de nacht vorst. Het lijkt wel droog te blijven.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)