Het weer: zonnig

Foto van auteur

Zwolle – Vandaag begint de dag fris en nevelig. Na zonsopkomst verdwijnen de nevel en mistbanken spoedig. De dag verloopt verder zonnig en droog. Het kwik stijgt naar aangename waarden tussen 20 en 22 graden. Daarbij staat er een zwakke wind uit het noordoosten.

18-09-2009_weerfoto.jpg

Vanochtend gaat de dag lokaal nevelig of mistig van start. Het is bovendien fris, met temperaturen tussen 3 en 11 graden. De wind is noordoostelijk en is zwak tot hooguit matig van kracht. Na zonsopkomst verdwijnt de mist en nevel en blijft er een zonnige en droge ochtend over. Vanmiddag blijft het weerbeeld zonnig, droog en met weinig wind erg rustig. De middagtemperatuur bereikt een maimale waarde rond 21 graden. Vanavond en vannacht is er in het zuiden meer bewolking. Elders is het helder. We komen is wat warmere lucht. De minima komen komende nacht uit tussen 8 en 12 graden. De wind blijft zwak.

Morgen wordt de warmste dag van de week met gemiddeld 23 graden en misschien in het zuidoosten wel ergens 25. Er ontstaan stapelwolken, waarvan er aan het einde van de middag mogelijk een enkeling weet uit te groeien tot een bui. De kans hierop is het grootst in het zuiden van het land.

Zondag neemt de kans op een lokale bui verder toe, al verloopt de dag grotendeels droog. De middagtemperatuur komt weer rond een zomerse 23 graden uit. Van wind is zondag nauwelijks sprake.

De dagen daarna wordt het met 19 tot 21 graden iets koeler. De kans op een bui blijft bestaan.

weeronline.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Het weer: zonnig”

 1. Idd Jaap! Mooie blauwe plaat Harry, toepasselijk ook:
  – De elementen water en lucht gaan hier in elkaar over als er geen BRUG was.
  – Gister trad De Dijk op in Hedon. Bijna 10 jaar geleden openden zij (├ęcht waar) deze brug met de woorden “Ik wil ook zo’n brug!”! Weet iemand hoe het was? Gert v.D vast wel???
  – Beetje aandacht voor bruggenbouwers is in deze tijd van klovenscheppers nooit verkeerd.
  – De brug naar een schitterende, veelzijdige, leefbare, jonge en gezellige wijk kan niet vaak genoeg uitgelicht worden.

  Oeps….Blof op 3fm ­čśë

Reacties zijn gesloten.