ZLTB trekt full-time tennistrainer aan

Zwolle – De Zwolse Lawn Tennis Bond heeft Morris Michel met ingang van april aangetrokken als nieuwe clubtrainer. De belangrijkste reden is de flexibiliteit in het lesgeven, zowel in uren als dagen. Meer lessende leden van alle niveaus door flexibele lestijden –ook in de eigen blaashal- passen in de ambitie van de ZLTB.

Morris Michel is 24 jaar en wordt namens de Elthing Haarhuis Tennis Events full-time bij de ZLTB geplaatst. De samenwerking wordt aangegaan voor minimaal 3 jaar met de intentie van beide partijen om dit te verlengen Op termijn zal hij alle geledingen van de vereniging gaan trainen. Met de komst van Morris Michel beschikt de ZLTB over een trainer die binnen de vereniging full-time zichtbaar is en leden (jeugd en senioren) stimuleert tot tennistraining. Ook iemand die de ambitie heeft een echte clubtrainer te willen worden en dit wil bewijzen. Op dit moment is Morris nog met veel plezier werkzaam voor TC Ittersum en TC WVF.

Achtergrond
Michel speelt vanaf zijn tiende tennis en is begonnen bij TC Ittersum. Op zijn vijftiende is hij naar Meppel vertrokken om daar bij MLTC te gaan spelen en trainen. Hij heeft tennis als hoofdvak gekozen tijdens de opleiding Sport & Bewegen. Na o.a. een stage plek bij MLTC is hij tennisles gaan geven bij TC Staphorst. Na TC Staphorst is hij in zijn woonplaats Zwolle, bij TC Ittersum en TC Westenholte terecht gekomen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)