Eerste paal nieuwbouw Neuman locatie Ceintuurbaan

Zwolle – Burgemeester H.J. Meijer sloeg maandagmiddag de eerste paal voor de herontwikkeling van de voormalige locatie Neuman aan de Ceintuurbaan in Zwolle. Op deze locatie komen nieuwe bedrijfsunits. De bouw zal eind 2010 afgerond zijn.

08-03-2010_eerste_paal_neumar_ceintuurbaan_1.jpg

De locatie is gelegen aan de rondweg van Zwolle in de directe nabijheid van op- en afritten van de autosnelweg A28. De nieuwbouw vindt plaats op het voormalige Neuman-terrein. In het voorgelegen nieuwbouwcomplex komen o.a. Office Center en Schipper Kozijnen. Op deze toplocatie aan de Ceintuurbaan zijn via Thoma Bedrijfsmakelaars 22 nieuwbouw bedrijfsunits variërend in grootte (130 m² tot 340 m²) te koop. Het complex zal een hoogwaardig afwerkingniveau hebben. Conform het vigerende bestemmingsplan is de bestemming ‘bedrijfsdoeleinden’ en aldus is detailhandel niet toegestaan.

08-03-2010_eerste_paal_neumar_ceintuurbaan_2.jpg

08-03-2010_eerste_paal_neumar_ceintuurbaan_5.jpg

08-03-2010_eerste_paal_neumar_ceintuurbaan_3.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Eerste paal nieuwbouw Neuman locatie Ceintuurbaan”

  1. Als de gebouwen klaar zijn kunnen ze er mooi weer een bordje ophangen: Kantoorruimte te huur. (zoals op diverse gebouwen in de stad)

  2. Idd Drama123 Alles voor een top lokatie ( project ontwikkelaars noemen dat een A1 lokatie) Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat die 22 units zijn verkocht. In de tijd dat het nog goed ging in de bouw namen vele zzpers er een maar nu?

  3. Inderdaad niet te negatief. er zijn er al aardig wat verkocht en er is ondanks de huidige tij belangstelling voor de units!
    Die belangstelling is er door de super locatie!!!;)

  4. @Mannes ik zit net even je site te bekijken maar daar heb je het over showroomruimte Ik dacht dat er geen detailhandel mocht komen? Of mag ik er wel een keukenstudio in beginnen?

  5. Architectonisch gezien ste;t het allemaal niet veel voor. Als ik het bord langs de weg moet geloven wordt het net zo grauw en grijs als het stadion.

Reacties zijn gesloten.