KPN opent Glasvezel Infocenter in Zwolle

Zwolle – De KPN heeft vrijdagmiddag in Zwolle Zuid een Glasvezel Infocenter geopend. Bij het Infocenter kunnen Zwollenaren zich laten informeren of glasvezel voor hun de juiste snelle optie voor bijvoorbeeld internet is.

12-03-2010_kpn_glasvezel_zwolle_zuid_1.jpg

Het Glasvezel Infocenter in gevestigd aan de Van der Capellenstraat (winkelcentrum Zwolle Zuid). Je kunt ook alle informatie over Glasvezel van KPN verkrijgen in de KPN winkel aan de Diezerstraat 69. Het mobiele centrum zal in de toekomst verplaatst worden naar andere Zwolse wijken. Overigens is het in Zwolle nog lang niet overal mogelijk om van het supersnelle glasvezel gebruik te maken.

12-03-2010_kpn_glasvezel_zwolle_zuid_2.jpg

12-03-2010_kpn_glasvezel_zwolle_zuid_3.jpg

12-03-2010_kpn_glasvezel_zwolle_zuid_4.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “KPN opent Glasvezel Infocenter in Zwolle”

  1. Er is zeker nog niet overal glasvezel….Je zou toch denken dat een nieuwe wijk als Stadshagen glasvezelkabels zouden hebben??
    NIET DUS……En hoe lang dat nog duurt…….Ze hebben geen idee….

    Toch jammer….

  2. Zijn wij ook tegenaan gelopen dasare….Er zit een bepaalde via www te achterhalen volgorde in de wijken. Ben net geschwitched en de KPN-dame zei dat ik bericht zou krijgen als het zover was! En dat het iets duurder zou zijn. Zo te horen had mijn vader net iets andere info…..wij wachten wel af.

  3. Dick, die uitbestede callcenter miepen zeggen altijd wat anders hoor. 😉 Zal blij zijn als hier eindelijk begonnen kan worden met graven voor de kabels. 😀

  4. Overigens vind ik de prijzen vrij hoog. Als ik kijk watvoor snelheid ze bij mijn vriendin halen (60mbit) voor minder geld dan het gold pakket van KPN (tot 30mbit) wist ik ’t wel.. Blij met m’n tot 20mbit lijntje (waar ik 17 van haal) voor meer als de helft minder. 🙂

  5. Haha Zuidski 22:18, begin het ook bijna te geloven. Ongelooflijk dat ze daar, in de basis, niet zorgen voor intelligentere communicatie….Zal toch niet zoveel duurder zijn? Misplaatste arrogantie?

  6. Dick, Wacht nog maar even met glasvezel/vdsl. 😉 Binnenkort komen de ‘goedkopere’ providers met het uitrollen van vdsl. Scheelt zo weer 30/40 euro per maand. 😉

Reacties zijn gesloten.