Verkoop kavels voor wonen en werken Scholtensteeg

Zwolle – Wonen en werken op dezelfde kavel. Dat is straks mogelijk aan de Scholtensteeg in Stadshagen. Op een schitterende locatie aan de rand van Zwolle worden door de gemeente Zwolle gecombineerde woon-bedrijfskavels uitgegeven met een variabele breedte, die geschikt zijn voor allerlei kleinschalige bedrijven. Op zaterdag 20 maart 2010 wordt in het informatiecentrum van Stadshagen (Werkerlaan 1a), van 10.00 tot 13.00 het feestelijke startschot gegeven voor de verkoop van deze kavels.

Geïnteresseerden worden ontvangen in het informatiecentrum Stadshagen. Een Amerikaanse schoolbus pendelt op en neer tussen informatiecentrum en de locatie aan de Scholtensteeg, waar de mogelijke toekomstige bewoners hun nieuwe woonomgeving kunnen bekijken. Via een hoogwerker van de brandweer is het ook mogelijk om de kavels vanuit grote hoogte te zien. Uiteraard is er een uitgebreid informatiepakket beschikbaar.

Het project heeft de naam het Nieuwe Ambacht meegekregen. Het Nieuwe Ambacht biedt volop ruimte aan ondernemers die willen investeren in een ruimere horizon. Op een prachtige locatie aan de rand van Zwolle worden gecombineerde woon-werkkavels uitgegeven met een variabele breedte, die geschikt zijn voor allerlei kleinschalige bedrijven. Daarnaast biedt Stadshagen veel voorzieningen en recreatiemogelijkheden binnen handbereik.

In aansluiting op het landelijke karakter van de Scholtensteeg heeft de gemeente Zwolle voor de kavels een beperkt aantal regels opgesteld voor de plaatsing en vorm van de te ontwerpen gebouwen en voor de inrichting van de buitenruimte. De bebouwingsrichtlijnen zijn vooral gericht op het silhouet van de stadsrand, de onderlinge afstemming tussen de woonkavels en het bedrijf en het nationaal landschap IJsseldelta. Met bebouwingsrichtlijnen wil de gemeente ervoor zorgen dat bouwinitiatieven van de individuele eigenaren samen bijdragen aan de stadsrand als een uniek woon-werkmilieu in Zwolle. Bovendien is subsidie verkrijgbaar voor de inrichting van erf en tuin via het Nationaal Landschap.

 

Belangstellenden kunnen ook een kijkje nemen op www.zwolle.nl/nieuweambacht

De verkoopbegeleider namens de gemeente Zwolle is Eric Jaspers, (038) 498 22 06.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Verkoop kavels voor wonen en werken Scholtensteeg”

  1. @ Derk?

    Op zaterdag 20 maart 2010 wordt in het informatiecentrum van Stadshagen (Werkerlaan 1a), van 10.00 tot 13.00 het feestelijke startschot gegeven voor de verkoop van deze kavels.

    Oeps 13:00 nog niet terug uit Lelystad vrees ik maar….wel een mooie gelegenheid om ff de auto thuis te brengen en bij het strandhuis een paar schuimertjes te nemen? Het is nog wel wat vroeg dag, ben nog niet op de hoogte van eventuele verdere plannen……dus slag om de arm.

    En als het echt voor 2-en is hoop ik dat Harold en de vrouwe de radio op op 2 kunnen “toveren”; Spijkers met Koppen 😀

    Of ik moet gewoon niet kunnen rijden naar Lelystad….heb natuurlijk nog wat rij-krediet…..Hmmmm we zien wel.

  2. @ Admin, zou er een pic mogelijk zijn van Derk achter het raampje in de “Amerikaanse school-pendel-bus” tussen informatiecentrum en de locatie aan de Scholtensteeg???

Reacties zijn gesloten.