15-jarigen aangehouden voor brandstichting

Zwolle – Op de Verenigingstraat werden op vrijdagochtend 19 maart een jongen en meisje van 15 jaar aangehouden voor brandstichting.

politienieuws_logo.jpg

Het tweetal wordt er van verdacht een stapel kranten in de brand te hebben gestoken ter hoogte van de garageboxen. De brand kon snel geblust worden waardoor de schade beperkt bleef. Het tweetal werd ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “15-jarigen aangehouden voor brandstichting”

  1. Dat klopt @gezellig , ze zijn daar al een half jaar aan het bouwen , er staat ook al een halfjaar lang een grote zak op de stoep of bouwmateriaal , steeds moet ik met de kinderwagen over de straat 🙁 .Wel jammer dat de bewoners , alleen aan hun zelf denken , Hadden die kinderen de zak maar mee genomen .Maar gelukkig de kleine kan al beetje lopen 🙂 Denk ook dat Veendam ,voor sommige een verkeerd voorbeeld is .

  2. @Lotte
    Nu je het zegt. Het is mij ook opgevallen dat daar al meer dan een half jaar een big bag midden op de stoep staat. Dit is niet erg sociaal ten opzichte van je medemens.

    Kan het zijn dat er misschien geen mensen in het desbetreffende pand (op de hoek) wonen ? Het staat er volgens mij al tijden vol met bouwmaterialen en andere materie. Die verbouwing schiet niet echt op volgens mij.

Reacties zijn gesloten.