Ruzie tussen meisjes wordt op kermis uitgevochten

Zwolle – Een 13-jarige inwoonster van Zwolle werd op zondagmiddag 21 maart mishandeld op de Turfmarkt.

Het meisje trof op de kermis een 14-jarig plaatsgenootje waarmee ze al enige tijd een conflict mee had. Op de Turfmarkt laaide de ruzie weer op, waarbij het 13-jarige meisje meerdere malen geschopt en geslagen werd door het 14-jarige meisje en enkele van haar vriendinnen. Het 14-jarige meisje werd later die middag aangehouden. Ze werd ingesloten op het bureau.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

54 gedachten over “Ruzie tussen meisjes wordt op kermis uitgevochten”

  1. @jajajaja,
    “Kermissen worden dan ook gerunned door paupervolk”

    Ik leef erg met je mee in je lijden dat je je in een maatschappij moet voortbewegen met mensen of paupers zoals jij ze noemt die nog met hun handen werken.
    Bah, altijd weer die arbeiders, leve de kenniseconomie, leve het Anglo-Saksische model !

  2. ZOO LEVENLOOS HIER OP ZITTEN PRATEN ALLES WAT HIER STAAT IS KK BULSHITT DAT MEISJE DIE IS OPGEPAKT HEEFT HELEMAAL NIKS GEDAAN DUS WEETNIET WAT JULLIE ONZIN PRATENN!!

  3. Bericht door priscilla, op 23 maart 2010 om 09:25
    ZOO LEVENLOOS HIER OP ZITTEN PRATEN ALLES WAT HIER STAAT IS KK BULSHITT DAT MEISJE DIE IS OPGEPAKT HEEFT HELEMAAL NIKS GEDAAN DUS WEETNIET WAT JULLIE ONZIN PRATENN!!

    Je taalgebruik en formulering komt nou niet bepaald intelligent en netjes over.

  4. omg, zwolle praat veel shit man.
    ik heb haar niet eens geslagen
    kijk wat voor mooie verhalen ze er van maken
    heb meedelijden met jullie zo levenloos zijn jullie.
    Mensen praten veel
    tfoee.

  5. idd.. dat word dus ook niet verteld, dus vast een kern van waarheid in de media bericht. 😀

    Maar vinden het alleen al stoer dat hier een media bericht over staat heb ik zo mijn vermoeden 😮

  6. Het slaat godveredomme nergens op ik heb dat meisje alleen aan haar haren mee getrokken en dan laten ze mijn vriendin in celletje wegrotte en mij erbij:S. die wouten maken er een heel ander verhaal van:S

  7. Het meisje dat geslagen is is mijn dochter. De ‘dames’ die erbij waren en ook op dit bericht gereageerd hebben weten precies hoe het zit. Ik maak er verder geen woorden vuil aan. Een meisje op de grond werken en tegen haar hoofd trappen is laf. Mijn dochter had geen schijn van kans tegen een groep meisjes, waarvan ze er maar één kende. Ik verwijt de kermis niets. Dit was een bewust uitgedachte actie. Mijn dochter is het slachtoffer en dat vind ik erg genoeg.

  8. Ach waar gaat dit over. een stel breezerpubers die een beetje ruzie hebben met mekaar, wie had dat nou niet op die leeftijd.
    erg jammer dat dit weer gelinkt wordt aan de kermis. mensen die keihard werken voor hun centen, staan vaak in eenkwaad daglicht door dit soort onnozele vechtpartijtjes.

  9. Kenmerk van paupervolk is het taalgebruik, en vooral het huilgedrag zodra men zich moet verantwoorden.
    Volgens Van Dale ??pau·per de; m,v -s arme
    Daarbij slaat “arm” no op lichaamsdeel nog op gebrek aan financiele middelen, maar wel op de geestelijke gesteldheid.
    Dat wordt boven aardig aangetoond lijkt mij 🙁

  10. Loopt er trouwens wel eens bewaking/stadswachten rond op de kermis?

    Veel jeugd=veel hormonen=veel emoties dus lijkt mij wel een punt voor de gemeente om even een oogje in het zeil te houden.

  11. Dit verbaasd me niks. Ik was vorige week suppoost bij een expositie in de Watertoren op de Turfmarkt. Toen werd er tot 3 x toe iemand op de kermis achter de tenten ‘geïsoleerd’ en vervolgens aangevallen. Het lijkt erop dat het een sport is waarmee je bij je vriendengroep kunt scoren, want ze leken achteraf zelf erg blij met hun acties. Ik ben erg blij dat de politie ingegrepen heeft, want deze groep moet eens danig tot zichzelf komen. Ik was erg geschrokken van de hedendaagse mores. Get a life, en doe NORMAAL. Iets liefs, ofzo, bijvoorbeeld.

    Ik verwijt het de kermis wel degelijk, omdat ze in de gaten hadden dat dit gebeurde. Ik kreeg zelfs op de kop van een medewerker van de kermis dat ik niet had ingegrepen, dat ik iets had moeten doen, dat ik op zijn minst de politie had moeten bellen.
    Wat moest ik doen als vrouw alleen? Ik heb íets gezegd en kreeg toen zelf een groep op me af.
    Ik vind het de verantwoordelijkheid van de kermis dat zij hun klanten in de gaten houden, dat doet een kroeg ook, en een supermarkt, whatever, zij zagen wel degelijk dat dit gebeurde maar lieten het gebeuren. En dan moest ík de politie bellen, waarom grepen ze dan zelf niet in?

  12. Bericht door Zwolse, op 23 maart 2010 om 09:50
    Je taalgebruik en formulering komt nou niet bepaald intelligent en netjes over.

    Zwolse, deze reactie had ik niet van je verwacht! 😉 Ben het wel volledig met je eens!

    Bericht door priscilla, op 23 maart 2010 om 09:25
    ZOO LEVENLOOS HIER OP ZITTEN PRATEN ALLES WAT HIER STAAT IS KK BULSHITT DAT MEISJE DIE IS OPGEPAKT HEEFT HELEMAAL NIKS GEDAAN DUS WEETNIET WAT JULLIE ONZIN PRATENN!!

    Op dit log heeft het typen met enkel hoofdletters averechts effect. Gebruik gewoon hoofdletters en kleine letters. Als je dan ook nog wat aan interpunctie en de rest van je taalgebruik gaat doen ben je een heel eind. Maar dat is een discussie op zich… Waar het me om gaat is het gebruik van “KK”. Kanker is een hele vervelende ziekte. Realiseer je je wel dat je -door dit te pas en te onpas te gebruiken- mensen enorm kunt kwetsen? Denk daar maar eens over na!

    Voor de rest zie je hier weer een beetje de standaard reacties: in slecht Nederlands geformuleerd “Als je er niet bij was mag je er niet over oordelen. Ik heb niets gedaan; het waren de anderen.” Helaas zul je nooit lezen: ja, ik heb een klap uitgedeeld en ik zou het weer doen als ik in dezelfde situatie zat.

  13. @D. Knap hoor: binnen 1 week al reageren, en RESPECT voor wat je toch maar gedaan hebt, een meisje klappen geven. Komt wel goed met jou.

  14. Bericht door D., op 30 maart 2010 om 11:29
    ach man flikker lekker op w en ik doen wat we illen en nobody houd ons tegen dus ciallaaaaaa

    Ik begin dat ontbreken van connectie met de jeugd steeds minder als een gebrek te zien 🙂

  15. Overigens hebben we gelukkig nog altijd Tim. Die is weliswaar net een slagje ouder, maar laat toch al een hele tijd hier op het weblog zien, dat er ook nog fatsoenlijke jeugd is!

  16. Kom op jongens…laten we straks niet verbaasd zijn als dit topic vergrendeld wordt!

    Zo jammer, dat het op een gegeven moment eindigt in simpele scheldpartijtjes. Dan zien we maar weer dat een fatsoenlijk gesprek er met velen niet in zit >:(

  17. Het is niet iedereen gegeven om op een normale fatsoenlijke manier te communiceren.
    Dan is de internet hooligen uithangen vaak een laatste optie.

  18. Zie hier de gevolgen van de SMS en MSN-cultuur. Normaal communiceren is niet meer mogelijk. Slechts vuisten spreken nog. Neo-analfabetisme noemen ze het tegenwoordig. Tegen onbeschoft taalgebruik en a-sociaal gedrag valt niet op te boksen. Alleen het domme papegaaivolk dat er achteraan loopt hoort en begrijpt het domme taalgebruik en onbeschofte gedrag en is er zelfs trots op.

  19. Ik vind het iets te ver gaan om te stellen dat geweld een direct gevolg is van MSN/SMS cultuur is.

    Verder ben ik het er wel mee eens dat er simpelweg geen normaal gesprek meer te voeren is. En dat dat jammer is.

  20. Bericht door D., op 30 maart 2010 om 12:14
    haha jaa dat doeik zeker. maar mensen kkr nu maar weer eem op want ik sla wie ik wil slaan en ik praat waar ik wil praten
    dus .

    Tot dat je iemand tegenkomt die hetzelfde denkt en dan is het huilen en schreeuwen om je moeder.

  21. Eens met plantje, ik verstuur zo’n 6 a 700 smsjes in een maand maar ben toch echt nog wel in staat normaal te communiceren gelukkig.

  22. @Plantje,

    Ik vind het iets te ver gaan om te stellen dat geweld een direct gevolg is van MSN/SMS cultuur is

    Je hebt daarin wel een beetje gelijk. Je moet daar MTV en TMF met die achterlijke gangster-rap clips ook nog bij optellen.

  23. Je hebt daarin wel een beetje gelijk. Je moet daar MTV en TMF met die achterlijke gangster-rap clips ook nog bij optellen.

    Toch zou ik ook daar voorzichtig mee willen zijn. Als kunstvorm moet heel veel kunnen. Alleen beetje opletten hoe kids ermee omgaan.

Reacties zijn gesloten.