Nieuw muziekevenement: MidLive, The Party

Zwolle – Je bent boven de 35 jaar maar onder de 50 jaar? Dan val je tussen wal en schip, tussen dansvloer en bruin café. Ga je naar een Dance Classics Party, sta je nog steeds tussen  tieners en ander jong gespuis dat de jaren 70 en 80 zo gruwelijk retro vindt en denkt dat BASF een rapper is terwijl jij heel nostalgisch aan een draagbare cassetterecorder denkt. En ga je naar de kroeg, beslaan ze daar de nachten met stampende house en visserszonen uit Volendam. En dat terwijl jij, net als vroeger, gewoon wel weer eens wilt dansen op Gloria Gaynor (voor de meisjes) of op Satisfaction (voor de mannetjes). En als klap op de vuurpijl… een spetterende live-act!

Vanaf 17 april heb jij die kans, want er wordt gewoon een nieuw, beter feestje georganiseerd onder de naam MidLive,The Party. Drie ervaringsdeskundige DJ s, die de tand des tijd hebben doorstaan, draaien de lekkerste hits van de jaren 60 tot nu. Swingen of kijken doe je op en rond een verlichte dansvloer; op beeldschermen nemen oude videoclips en foto’s van een lang vervlogen Zwols Uitgaansleven je even terug in de tijd. En met een beetje geluk, loop je oude vrienden tegen het iets oudere maar nog immer swingende lijf.

MidLive: voor stappers, dansers en muurbloempjes, tussen 35 en 50 jaar.

Waar? Geen Dance Classic Party maar wel classie gesitueerd: De Proosdij in Zwolle.

Wanneer? Zaterdag 17 april. We beginnen om 21.00 uur (net als vroeger..)

Prijs? Voorverkoop: 10 euro bij Free Record Shop, maar ook online: www.area38.nl . Aan de deur kopen kan ook, maar dan betaal 15 euro, dus steek met de voorverkoop dat voordeel van 11 gulden maar in je zak.

Disco Jockeys: Hans Stroeve, Mr.J en Martin V.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)