Hotspot Special

Dit is een zogenaamde Hotspot Special.
Een Hotspot waarmee een prijs valt te winnen.

Dit keer wint degene die het juiste antwoord geeft een kadobon voor de wasstraat.

hotspot2203.jpg

"Aangeboden door Bas Autowas – Zwolle"
Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ?

195.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

32 gedachten over “Hotspot Special”

  1. Ik denk dat het een schilderij is in het museum voor naieve kunst, met als titel: “who’s afraid of blue, blue and blue?”

  2. Ha bedankt, medehotspotgenoten (rodeparaplu, bbv en Tim) voor jullie opmerkzaamheid;). De auto zal er weer spic en span uitzien na deze wasbeurt.

  3. Gelukkig maar. Ik gun het Ludwin het meest, maar wel fijn voor Joos dat Admin nog wat soezerig was van een zware studiedag (waarschijnlijk in zo’n warm lokaal waar het lentezonnetje vrij spel heeft door de grote ruiten).
    Zeg JOOS je was de vorige keer zo BOOS omdat het bordje niet aan de openbare weg stond. Ben je nu weer BLIJ??
    😉

  4. moet ik hier op reageren.mmmmmmmmmmmmmmmmmm;)mijn mannetje is in iedere geval weer blij dus dat wordt weeeeeeeeeeeer auto wassen hahah gr joos

  5. Sorry Joos, ik zag je naam voor een mannetje aan. Gebeurd bij mijn naam trouwens ook regelmatig maar het is overduidelijk I’m a man:)

  6. hoi ludwin mijn man john reageerd ook heel vaak op weblogzwolle maar mijn naam staan dan standaard er in geprogameerd waardoor mijn man per ongeluk dan onder mijn naam verder gaat snap ie maar even goede vrienden hoor gr de hotspot specialisten ( geintje):D

  7. Laat even weten wanneer ie de lucht in gaat, want deze willen we niet missen. Het water loopt me al uit de mond. 1e prijs echte kokogakballen. Rondleiding door de gakballen maker persoonlijk, door de KoKo schuur onder het genot van een HJ (van mij mag het een roseetje zijn die drink ik dan wel met vrouw KoKo.

Reacties zijn gesloten.