Gulle gift SintShowPaleis voor Ronald McDonald Huis

Zwolle – SintShowPaleis staat met zijn Sint en Pieten ieder jaar weer garant voor een groot feest voor alle kinderen. De afgelopen decembermaand zijn er weer veel voorstellingen gegeven in Raalte, Zwolle en Steenwijk. Het team achter SintShowPaleis wil elk jaar ook iets doen voor kinderen die niet zomaar naar hun shows kunnen komen. Ditmaal was de keuze gevallen om een steentje bij te dragen aan het Ronald McDonald Huis Zwolle. Vandaag kreeg Huismanager Lianne Booijink een cheque van 1.500 euro overhandigd door bestuursleden Eelco Koenjer en Sander Booijink van Stichting SintShowPaleis.

foto-100323.jpg_sintshowpaleis.jpg

Eelco weet als geen ander wat het is om te kunnen logeren in een Ronald McDonald Huis. Enkele weken na de geboorte van zijn zoon heeft hij een aantal dagen kunnen verblijven in het Huis in Groningen. ‘Een fantastische mogelijkheid om in tijden van hectiek en spanning dicht bij je kindje te kunnen zijn. Niemand staat er van te voren bij stil, maar als je het overkomt besef je pas hoe waardevol een Ronald McDonald Huis is’, aldus de ervaringsdeskundige.

Lianne is zeer blij met de gulle gift: ‘Echt super dat het team van SintShowPaleis zich zo betrokken voelt tot het goede doel en daar een steentje aan wil bijdragen. En dat naast al het werk voor de uitvoering van hun prachtige shows! Voor kinderen en hun ouders is het een waar feest, zo weet ik uit ervaring’. Sander: ‘het lijkt nog heel ver weg, maar ook in het najaar van 2010 is SintShowPaleis wederom te beleven in de theaters van Raalte, Zwolle en Steenwijk! Alles over SintShowPaleis vind je op www.sintshowpaleis.nl’.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)