Wegwerkzaamheden Gomberstraat en Monteverdilaan

Zwolle – In opdracht van de gemeente Zwolle gaat aannemingsbedrijf Schagen van maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april herstelwerkzaamheden uitvoeren aan de Monteverdilaan, ter hoogte van de kruising met de Gombertstraat en ter hoogte van de Obrechtstraat. Door de strenge winter is er schade ontstaan aan het nieuw aangebrachte asfalt. De activiteiten veroorzaken verkeersoverlast.

De werkzaamheden bestaan uit: het frezen van de bestaande asfaltlaag, het opnieuw asfalteren van de rijbaan en aanbrengen van fietsstroken van rood asfalt.Tijdens de freeswerkzaamheden op maandag 29 maart is een rijstrook beschikbaar voor alle verkeer.

Gedurende de asfalteringswerkzaamheden en het aanbrengen van beton van woensdag 31 maart om 06.00 uur tot en met donderdag 1 april 12.00 uur, is de Monteverdilaan (tussen de Lassuslaan en de aansluiting met de Zwartewaterallee) en de Obrechtstraat afgesloten voor alle verkeer. Door middel van een brief zijn de buurtbewoners verzocht hun auto tijdens de asfalteringswerkzaamheden elders te parkeren. Omleidingroutes worden door middel van bebording aangegeven.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)