Handwerkbeurs Zwolle

Foto van auteur

Van 16 tot en met 18 februari vindt er in de IJsselhallen een handwerkbeurs plaats. Op de beurs kan men genieten van vele stands op het gebied van verschillende handwerktechnieken, zoals: vilt, haken, breien, kralen, borduren, hardanger, kantklossen, spinnen/weven, quilten en patchwork, borduren op kaarten, naai- en borduurmachines, borduurmachine accessoires, zelf-maak-mode en stoffen.

 

Naast de verschillende verkoopstands en boeiende demonstraties kunnen bezoekers ook actief deelnemen aan verschillende interessante workshops. De handwerkbeurs is een must voor ieder die van handwerken houdt! Voor meer informatie: www.handwerkbeurs.nl .

Naast de verkoopstands en demonstraties kunt u zelf ook actief deelnemen aan de workshops. Meer informatie vindt u hier later. Ook kunt u het Stitch ’n Bitch café bezoeken. Een aantal leden van de Stitch ’n Bitch breiclubs zitten te breien en u kunt hierbij aanschuiven! Neem uw breiwerk dus mee. Tevens kunnen zij u tips geven over bijzondere technieken, beginnende breiers helpen met de opzet en de start en veel meer!

Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Entree: € 7,00 – Kinderen tot 12 jaar gratis

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Handwerkbeurs Zwolle”

  1. … kunnen alle basisscholen niet gaan, het is een prachtige beurs met allerlei materialen en technieken: bijvoorbeeld stof stempelen met textielverf.

Reacties zijn gesloten.