Eerste evenement op Rodetorenplein wordt Queendance

Zwolle – High Energy Events organiseert i.s.m. De Joffer op het Rodetorenplein in het centrum van Zwolle 3 gratis feesten! 29 en 30 april Queendance, we love all stylez, en tijdens Bevrijdingsfestival Liberator Outdoor, The free hardstyle festival.

Koninginnenacht zal in het teken staan van de house, en tijdens Koninginnedag komen alle stijlen voorbij van hardstyle, trance, club, techno, techhouse tot hardtrance. 5 mei Liberator Outdoor met vette hardstyle. Het Rodetorenplein is pas klaar en bied nu plaats aan 7000 bezoekers. Dit nieuwe plein is naast de Media Markt aan de stadsgracht, en is speciaal aangelegd voor evenementen. Queendance wordt het eerste grote evenement op deze locatie. De entree is gratis! 29 april Queendance night zal in het teken staan van de house. Van 19:00 tot 01:00 kun je hier genieten van de opzwepende beats van pure house. Ook dit evenement vind plaats op het Rodetorenplein in Zwolle. Voor 29 april zijn de volgende artiesten geboekt.

Zanzi – Cuzco – G-Roon – Curteez – Mark LaRocca – Hosted by MC Mellow http://partyflock.nl/party/174298:Queendance.html

30 april Queendance we love all stylez! Maar liefst 13 uur helemaal los gaan op de verschillende stijlen die Queendance te bieden heeft. We beginnen al om 12:00 en gaan tot 01:00 door! Alle stijlen worden verspreid over de dag gedraaid in willekeurige volgorde. Maar liefs 13 artiesten gaan hun opwachting maken. Koninginnedag moet een feest zijn voor iedereen. Door alle stijlen te draaien is er voor ieder wat wils en kunnen we er met elkaar een gigantisch feest van maken. Het Rodetorenplein zal omgetoverd worden tot 1 grote dance locatie. Van 12:00 tot 01:00 gaat het gas erop en gaan we het klokje meer dan rond.
http://partyflock.nl/party/174302:Queendance_Zwolle.html

Hieronder nog een keer de line-up met daar achter de stijlen die er gedraaid gaan worden.

Line-up:
Ron van den Beuken (hard/trance)
José (club)
Samon B (trance)
ArmenianBoy (hardstyle)
Da Virus (hardstyle)
Davy D (techno)
Imad-Jay (techhouse)
Joshua Kayn (techhouse)
T.O.M. (Trance-O-Matic) (Trance-O-Matic) (trance)
The Guardian (hardstyle) 
The Wizard (techno)
Tommygoff (hardtrance)
MC: Da Silva

5 Mei verandert het Rodetorenplein in een ware hardstyle arena, het rodetorenplein is pas klaar en bied nu plaats aan zo’n 7000 bezoekers. Het Rodetorenplein bevindt zich naast de mediamarkt aan de stadsgracht in Zwolle. Van 13:00 tot 00:00 is dit de plek waar we onze vrijheid vieren. Naast dat Zwolle het grootste bevrijdingsfestival heeft van nederland in het Weezenlandenpark is er nu dus ook een dance stage in de binnenstad! Dit jaar voor het eerst hardstyle tijdens bevrijdingsdag, jullie vroegen erom en High Energy Events zou High Energy Events niet zijn om hier geen gehoor aan te geven. Na de verschillende hardere concepten van High Energy Events zoals Megabase en Hardshock, nu dus een nieuw concept: Liberator Outdoor! 5 mei vieren we onze vrijheid, wij doen dat met een gratis evenement voor jullie! Liberator Outdoor, the free hardstyle festival. We kick the bass straight in your face! http://partyflock.nl/party/174860:Liberator_outdoor.html

The Liberators:
Alphaverb 
Bass Modulators 
Blockside 
d’Stylerz 
Dozer 
Low-E 
Solutio 
The I’s 
Zentiments 
Hosted by MC: Rems

www.highenergyevents.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

21 gedachten over “Eerste evenement op Rodetorenplein wordt Queendance”

  1. hahaha, eens kijken hoe de binnenstadpopulatie hier op gaat reageren. Ff kijken of ik mijn aussie/cavello nog op de zolder heb liggen.
    Mooi dat deze stijl weer eens naar voren gehaald word.

  2. Het is met harde muziek hetzelfde als met hondestront, alleen de eigenaar heeft er plezier van.
    En als het dan wat laat s’nachts geworden is gaan ze klagen dat ze wakker worden gemaakt door het klokkengelui van de Peperbus, (wat ben ik lekker negatief he? haha)

  3. yep, laat alle klagers maar weer verenigen!! wordt steeds moeilijker om zonder gezeik iets te organiseren… maar goed, ik ga in ieder geval mooi feestje bouwen 5mei :D:D

  4. 2 kwotes van High Energy Events (zie boven):

    “en tijdens Koninginnedag komen alle stijlen voorbij van hardstyle, trance, club, techno, techhouse tot hardtrance.”

    “Koninginnedag moet een feest zijn voor iedereen.”

    Hoezo tunnelvisie?

  5. @drama123 hoezo? zijn toch bijna alle stijlen? kan me voorstellen dat ze hardcore (helaas) achterwege laten.. of mis ik iets?

  6. parkeren op rodetorenplein mag niet en gemeente zou handhaven. Dat doet ze helaas niet, net zoals met de fietsen op de rode loper (staan er ook alweer) Is niet vreemd, station wordt ook niet gehandhaaft. Ach met zo’n feest zullen er zeker geen auto’s staan. En zo ja, dan is het een leuk dancepodiumpje… haha:D

  7. @Roef ; Of er stijlen ontbreken weet ik niet (geen verstand van). wat ik probeer aan te geven is dat koninginnedag inderdaad een feest voor iedereen is, maar dat voor een overgroot aantal (mijn inschatting) bezoekers van de binnenstad het Rodetorengebied een no-go-zone gaat worden vanwege het eenzijdige maxdecibelmuziekgenre.

  8. Bericht door autootje, op 2 april 2010 om 11:12
    parkeren op rodetorenplein mag niet en gemeente zou handhaven. Dat doet ze helaas niet

    ik woon er naast maar zie heel geregeld auto’s met bonnetjes! er kan niet 24/24 politie aanwezig zijn maar ze zijn er heel geregeld!

Reacties zijn gesloten.