Congres ‘Werkt Diversiteit’ groot succes

Zwolle – Het gisteren voor het eerst in Zwolle georganiseerde congres ‘Werkt Diversiteit’ is een groot succes gebleken. De inzet van het congres, talenten van Nieuwe Nederlanders ten volle benutten in de arbeidsmarkt, heeft vele oren van HR managers en bestuurders bereikt.

Gastsprekers als onder andere Prof. Dr. Wasif Shadid (voormalig hoogleraar Universiteit Tilburg), Mr. Medy van der Laan (algemeen directeur KvK Oost Nederland) en Commissaris Ellen Steenberg (directeur handhaving Politie IJsselland) gecombineerd met workshops van o.a. Düzgün Yildirim (Solidara), Elias Berhane (Goedwerk) en Aart Beunderman (Intercultureel trainer Hogeschool Windesheim) hebben voor de bezoeker op een heldere en duidelijke manier het probleem maar ook de mogelijke oplossingen over het voetlicht gebracht.

De doelstelling van ‘Netwerk Nieuwe Nederlanders’ (NN2) – organisator van dit congres – om bezoekers te overtuigen van het verder kijken dan de neus lang is maar ook het werven van ambassadeurs voor dit netwerk is daarmee behaald. De organisatie streeft na om dit congres tot een jaarlijks terugkerend vertegenwoordigend congres voor Noordoost Nederland te maken.

Voor meer info en overzicht: http://www.werktdiversiteit.nl/

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)