Toeschouwers beletten aanhouding

Zwolle – Een 19-jarige man uit Emmeloord is vrijdag 2 april rond 03.15 uur aangehouden op de Jufferenwal voor mishandeling van twee Zwollenaren. De verdachte beschuldigde in een horecagelegenheid een 18-jarige Zwollenaar ervan dat hij zijn biertje had opgedronken. Toen de Zwollenaar dit ontkende kreeg hij plotseling een kopstoot in zijn gezicht. De Zwollenaar liep weg, maar een 18-jarige vriend van hem liet het er niet bij zitten. Toen hij de man uit Emmeloord aansprak ontstond een woordenwisseling waarbij ook deze Zwollenaar een kopstoot kreeg.

politie_logo_4.jpg

De twee slachtoffers meldden zich bij personeel waarop de politie gebeld werd. De verdachte werd door personeel naar buiten gehaald waar hij werd aangehouden door de politie. Diverse personen die aanwezig waren op de Jufferenwal waren erg vervelend en bemoeiden zich met de aanhouding. Er werd hen meerdere malen gevorderd te vertrekken. Een 19-jarige man uit Elburg bleef echter vervelend en bleef de agenten hun werk beletten. Hierop werd ook hij aangehouden. Beide verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten. De twee slachtoffers hebben aangifte gedaan en moesten zich onder doktersbehandeling stellen voor de verwondingen aan hun neuzen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Toeschouwers beletten aanhouding”

  1. Mooi dat ze deze ordehandhavindsverstroorderT

    Diverse personen die aanwezig waren op de Jufferenwal waren erg vervelend en bemoeiden zich met de aanhouding. Er werd hen meerdere malen gevorderd te vertrekken. Een 19-jarige man uit Elburg bleef echter vervelend en bleef de agenten hun werk beletten. Hierop werd ook hij aangehouden.

    ook hebben meegenomen….laat em die nep-stoere-nep-comedy in de Esculaap of bij die vele keten daar uithalen >:(

  2. Hulde voor de dappere kale agent met z’n hondje! Deze beste man moeten ze bij de dierenambulance laten werken en niet de veiligheid in onze stad laten waarborgen…

Reacties zijn gesloten.