Openlijke geweldpleging

Zwolle – Op de Van Laersweg werden vrijdagavond 2 april een 25- en 28-jarige vrouw en een 29-jarige man uit Zwolle aangehouden en ingesloten voor openlijke geweldpleging tegen goederen. Het drietal zou betrokken zijn bij het binnentreden van een leegstaande woning.

Men had zich toegang verschaft tot de woning, vermoedelijk door de deur te verbreken. De aanwezigen in de woning werd verzocht uit eigen beweging het pand te verlaten. Hier werd echter geen gehoor aan gegeven. Daarop werd overgegaan tot aanhouding voor openlijke geweldpleging. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Openlijke geweldpleging”

  1. Nou het waren er wel meer dan drie die daar stonden. Ik reed er net langs. Stonden heel wat jongelui met lange haren en zwarte kleren daar. (Ben ook over de 50…:) ) Het heeft ook wel heel lang te koop gestaan.

    Met de verkoop van huizen wil op dat plekje van de zwarteweg nooit lukken, hoe vaak zijn die huizen aan de overkant op nrs 1, 3 en 5 niet in e verkoop geweest.

  2. Gaat het om het huis op de hoek van Learsweg/Zwarteweg. Dat is sinds 1-1 verkocht volgens mij. Nadat het heel lang te koop heeft gestaan.

  3. Klopt, het pand van Boerrigter daarna zat die lappenverkoper er in en die had het pand heel lang te koop

    Tis inderdaad van Laersweg maar het is meer Zwarteweg

  4. Ah ik zag gisteravond de hele politiemacht van Zwolle al naar dat pand staan kijken…
    Gek dat dat pand zo slecht loopt: het lijkt mij een ideaal pand voor een winkeltje – je zou er tussen 17 en 19 leuk afhaalmaaltijden kunnen verkopen, of er een fietsenwinkel beginnen:
    de Zwarteweg is een heel druk ‘befietste’ route (van werk/school/stad naar Zuid en vv).

Reacties zijn gesloten.