Softdrugs aan minderjarige verstrekt

Zwolle – Een 18-jarige man uit Hattem is op zaterdag 3 april rond 15.50 uur aangehouden in het park aan de Potgietersingel voor het verstrekken van softdrugs aan een minderjarige persoon. Surveillerende agenten zagen in het park drie jongens zitten.

politie_logo_4.jpg

Aan de hand van de geur vermoedden de agenten dat de jongens wiet hadden gerookt. Bij controle bleek dat één van hen, een 17-jarige jongen uit Zwolle, inderdaad in het bezit was van wiet. Zijn vriend, een 18-jarige jongen uit Hattem, gaf toe de wiet gekocht te hebben. Hierop werd hij aangehouden. Hij is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Softdrugs aan minderjarige verstrekt”

  1. De 17 jarige mag geen jointje roken maar wel dienst nemen bij de krijgsmacht om z’n ledematen er af te laten blazen door een bermbom.
    Wat een flutwouten zeg, bah !:(

  2. Bericht door Zwolleeder, op 4 april 2010 om 15:28
    De 17 jarige mag geen jointje roken maar wel dienst nemen bij de krijgsmacht om z’n ledematen er af te laten blazen door een bermbom.
    Wat een flutwouten zeg, bah !

    Slaat natuurlijk nergens op! Agenten zijn wetshandhavers. Als je het niet eens bent met die wetten moet je niet klagen over de mensen die ze handhaven.

  3. uitstekend politie werk!!! laat ze maar een paar jaar wegrotten tussen de bubba’s! Die 18 jarige is gewoon een notoire dealer die die 17 jarige afhankelijk wilde maken van de drugs en zo hem zou uit gaan buiten!

    Wat een onzin…

    Ben benieuwd of die agent trots is op zijn drugsvangst, een waarschuwing was genoeg geweest, maar die 18 jarige zit nu voor de rest van zijn leven met een strafblad…
    Zitten ze lekker met de pasen met grote verhalen over een groep die ze uit de stad hebben gestuurd en een drugsdealer te pakken hebben gehad.

Reacties zijn gesloten.