Kampioenschap Eiergooien druk bezocht

Zwolle – Op maandag tweede paasdag was er weer het WVF Kampioenschap Eiergooien, welke toegankelijk was voor iedereen. Op sportpark ‘De Weide Steen’ was het, mede vanwege het mooie weer, gezellig druk.  

eieren-21.jpg

Rond 16.00 heeft Manon Hoogland Van Velzen het feest in de kantine afgesloten met het zingen van songs uit de jaren 80 tot heden en deze werden op eigentijdse wijze ten gehore gebracht.

eieren-47.jpg

eieren-3.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

25 gedachten over “Kampioenschap Eiergooien druk bezocht”

  1. Staan me daar potverdeurie wel gewoon 2 plaatselijke toppers van de hoogste categorie op die 1e pic. Zeg maar eens dat die jongen van Dijkslag daar geen gevoel voor heeft. Bravo :D:D:D

  2. Erg leuk, bij het paasvuur aan de vijfhoekweg een soortgelijk evenement. er werd gegooid met rauwe eieren, waardoor de salmonella bacterie vrij spel heeft.

  3. @ Verdieping; Gaaf dat jullie daar ook een Paasvuur hebben. Sinds kort? Alleen voor Berkummers ckus? Bedoel, je zult die muzikant die altijd voor Coen van B.’s toko zit wel niet meegenomen hebben?

  4. in berkums aanpalende gebieden heb ik er drie geteld. bij de vijfhoekweg was de spectaculairtse.
    ik denkeerlijk gezegd niet dat die straatmuzikanten van coen iets hebben met onze nederlandse tradities, denk je wel?

  5. Soooo Verdieping, was tot 2000 nog niet. Of zouden ze het graag voor zichzelf hebben willen houden…..”niet doorvertellen hoor aan hem; want hij komt van buiten”….geintje 😉 Ben ik met de kinderen naar Hoonhorst gereden, waar een hele grote was.

    Denk (aan jouw verslagen te lezen) dat die muzikanten erg versocialiseerd, aardig en betrokken zijn. Zie eigenlijk niet in waarom ze niet open zouden staan voor Paasvuur?

  6. ik zou het niet weten dick, maar ik denk dat de busjes met deze muzikanten dagelijks dezelfde route rijden en niet van het parcours afwijken.

  7. @ Verdieping, heb wel waardering voor mensen die zich niet laten afleiden en strak doen wat gepland is. Vind het zelf namelijk veel leuker om onverwacht een afslag te nemen. Gelukkig verschillen alle mensen, stuk voor stuk.

    Wil je anders niet eens vragen of die straatmuzikanten eens willen optreden tijdens “muziek in de tent”?

  8. met name een digitale afslag dick? ik heb begrepen dat je op diverse fora actief bent. waar haal je de tijd vandaan?

  9. Liever in ’t echt als digitaal Verdieping….ben jij al buiten geweest? Pfff ben snel weer naar binnen gegaan anders wil ik écht niet weer naar binnen! Wat een donderslekker weer….denk dat ik een uur pauze neem en ff een bitter lemon weg tik bij Zus & Zo of De Rechter op ’t terras 8) Maar uh, waar ging het ook al weer over?

    Klopt je moet nooit op 1 paard gokken Verdieping….tenminste als je aanleg voor gokken hebt. Weet de weg (mijn weg wel te vinden) ook dat klopt. Maar sinds wanneer moet ik jou verantwoording afleggen over MIJN agenda? Weet van jou nota bene niet eens of je alleen bent of met z’n 3-en. Of je eruit ziet als een doorsnee Berkummer of met hoed en veer getooid bent?

    Wel eens gehoord van: Je krijgt terug wat je geeft?

  10. Owww da’s veel interessanter! Derk is geloof ik ook nogal met andere eitjes in de weer geweest……het lijkt wel Lente met al die eitjes. Als je dan ook nog naar buiten kijkt…..sterker nog: ik hou het hier ff niet meer vol tot 12:30 Paar minuutjes moet kunnen.

  11. Dick ik ben niet geweest had andere verplichtingen en ben nog even gezellig in het Kroegje en Stappie geweest,een mens moet er wel eens even uit.

  12. @ Wichert: Dat zijn zowaar geen slechte alternatieven!

    A’st maar gezellig is.

    Minder gezellig onderwerp: heb je nog hoop dat onze Olde Zakk’n zich misschien ooit nog eens gaan aanmelden? JaPie niet geloof ik, want hij maakte er zaterdag nog een opmerking over. Nou ja, heeft ie uiteindelijk toch nog gelijk gekregen. Het plan mee te doen, is van ruim voor de Kerst nota bene……..gaan sommigen ook nog liever dat spel doen met dat netje ertussen en de handjes omhoog…Tja, dan weet ik ook niet meer hoe je in de toekomst nog een team moet krijgen.

  13. Mark leeflang heeft zich nog aangemeld maar iemand is zo vrolijk geweest zijn tel nr en e-mailadres zaterdag in de commissiekamer weg te gooien.Maar officieel heb ik dan nog maar 9 personen.Had hem beloofd zowiezo wat te laten horen dus dat is wel rot.

  14. Ik vind het heerlijk om het enthousiasme op de foto’s te zien,….een goed initatitief.
    Maar geachte Weblog,…is dit eierergooi festival nu het enige wat er te melden valt over Paasactiviteiten in onze stad?
    Niet iedere stad kan zich een Sail veroorloven zoals zoals Kampen, dat snap ik, maar er gebeurt klaarblijkelijk in de regio beduidend veel meer dan in onze Hoofdstedelijke Metropool Zwolle. …beschamend hoor.

Reacties zijn gesloten.