Stilstaan bij vrijheid

Zwolle – Tot 5 mei a.s. rijdt er een speciale expositietrein mee in de dienstregeling van de NS. Om een moment of wat langer stil te staan bij de vrijheid. Want sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog is er geen moment voorbij gegaan zonder oorlog of onderdrukking. Vandaag deed de trein Zwolle aan.

07-04-201020vredestrein20doet20zwolle20aan204.jpg

De speciale trein rijdt gewoon mee in de dienstregeling en met je reguliere kaartje kun je gewoon meereizen naar je bestemming en tegelijkertijd stilstaan bij de vrijheid. Dat kan aan de hand van een expositie, filmtheater, tentoonstelling en nog veel meer.

07-04-201020vredestrein20doet20zwolle20aan203.jpg

07-04-201020vredestrein20doet20zwolle20aan201.jpg

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Stilstaan bij vrijheid”

  1. Hopelijk tref ik die trein niet.
    Ik wil niet stilstaan. Ik wil zitten!

    Nee flauwekul.
    Hoop eigenlijk dat ik hem wel tref. Ben nieuwsgierig.

  2. beste bernhard, je kan tegenwoordig beter wegblijven uit de trein. als je het geluk hebt om volgens de dienstregeling op tijd in te mogen stappenheb jee grote kans dat je in een trein terecht komt die niet schoon is. volle prullebakken, overal die gratis krantjes, onfris sanitair en dan heb ik het nog niet eens over de medepassagiers die “en masse” gebeld worden danwel zelf bellen, een conducteur die je de hele reis niet tegenkomt, eenrailtender die in de verkeerde wagon zit. en zo kan ik nog wel ff verder gaan.

  3. Stilstaan lijkt me uitstekend, Vrijheid ook. Al wordt Vrijheid door sommigen wel héél vreemd uitgelegd… Zelf zoek ik niet naar wrange links….prima aandacht voor de “Vrijheidstrein” op de mooiste dag van het jaar.

Reacties zijn gesloten.