Simpele zege van FC Zwolle op FC Emmen

|   Laatste wijziging

Emmen – FC Zwolle heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen FC Emmen op een simpele wijze de drie punten binnengehaald. De Zwollenaren hadden geen kind aan de Drentse ploeg. FC Emmen is uit degradatiegevaar en inmiddels uitgespeeld. FC Zwolle heeft zich vorige week in de thuiswedstrijd tegen Volendam verzekerd van de play-offs.

fcemmen_fczwolle_470.jpg
Foto Wendy

Na enkele kansen voor beide ploegen, was het Cecilio Lopes, die in de 10e minuut de 0-1 liet aantekenen. Nadat Eldridge Rojer een kans had laten liggen, was het dezelfde speler die Danny Schreurs in staat stelde wel de weg naar het net vinden. In de 33e minuut maakt hij de 0-2. De bij veel clubs in de belangstelling staande Ruud ter Heide verprutste voor het einde van de eerste helft nog een schitterende mogelijkheid om de 1-2 in het Zwolse doel te deponeren. In de tweede helft was het Eldridge Rojer, die vlak voor het einde, de 0-3 binnenschoot.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Simpele zege van FC Zwolle op FC Emmen”

  1. twee vingers in de neus. Wederom een goed optreden van de spitsen en weer een goede wedstrijd voor Tissingh. Ook Justiana speelde heel verdienstelijk.

Reacties zijn gesloten.