Lotto zet Mensink uit Zwolle in het zonnetje

Foto van auteur

De Lotto heeft donderdagmiddag de Zwolse lotenverkoper Mensink aan de Aa-landen in het zonnetje gezet die een lot had verkocht waarop maar liefst 1 miljoen Euro was gevallen.

 

Foto: Wendy Ringnalda
Mensink uit Zwolle

  

Het miljoen ging naar een twintigjarige Zwollenaar, die om begrijpelijke redenen niet bij de festiviteiten aanwezig was. De man had alle zes lottogetallen goed ingevuld. De jonge man uit Zwolle speelt pas vijf maanden mee met Lotto en gebruikt altijd hetzelfde rijtje van 6 geluksgetallen waarmee zijn vader al 30 jaar meespeelt: 10-12-18-23-28-29. Als de winnaar ook de Jackpotkleur oranje had gekozen, had hij  de Jackpot van € 5.500.000 gewonnen.

 


Sander Janson had de presentatie in handen

 

De vader van de nieuwe miljonair verzekerde zijn zoon ervan dat hij met deze getallenreeks moest gaan spelen, omdat hij zelf al een geschiedenis van 30 jaar Lotto voor hem had gespeeld. Dat de hoofdprijs ook daadwerkelijk op deze getallenreeks zou vallen, had de winnaar uiteraard niet verwacht. Vader had voor deze trekking helaas geen lot gekocht. Wat de winnaar precies met het geld gaat doen weet hij nog niet, maar hij wil er in elk geval zijn rijbewijs mee gaan halen.

 


Met taart voor de aanwezigen

 

Lotenverkoper Mensink kreeg namens Lotto een grote taart aangeboden die hij onder de tientallen toegestroomde mensen uitdeelde. RTL heeft opnames gemaakt bij de winkel van Mensink, die zaterdag worden uitgezonden in het programma Lotto Weekend Millionairs. De presentatie namens RTL 4 was in handen van Sander Janson, die momenteel ook schaatst in de populaire reeks Dancing on Ice.

    Foto RTV Oost
De Eileuvers met Prins Dionysos waren ook aanwezig

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)