Pauropus repareert lekkend dak van woonboot

Foto van auteur

Het uitzendbureau Pauropus (voor bijzondere doelgroepen in Zwolle) heeft de klus aangenomen om het dak van de woonboot van Sandra Boumans te repareren. Met drie medewerkers zijn zij gisteren begonnen om het dak weer weerbestendig te maken.

De woonboot, die in het water langs het Almelose Pad ligt, liep tijdens de zware storm van een aantal weken geleden flinke schade op en daardoor is het dak gaan lekken. De woonbootbewoonster heeft zich de afgelopen periode gered met het opvangen van water door potten en pannen. Pauropus gaat er vanuit dat de klus uiterlijk 19 februari 2007 klaar is.

Op 1 januari 2005 is in Zwolle het uitzendbureau Pauropus van start gegaan. Een uitzendbureau waar onder meer bijzondere doelgroepen werken, zoals dak- en thuislozen. Pauropus is geen directe concurrent van de reïntegratiebedrijven. Het is juist een extra schakel voordat iemand in een reïntegratietraject wordt geplaatst. Het is de bedoeling dat mensen uit die moeilijkste doelgroep met dit werk opnieuw actief worden en na een half jaar kunnen doorstromen naar een bestaand traject. Pauropus kan door iedereen wordt ingehuurd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)