Jaap Stam introduceert de nieuwe Superbike van Suzuki

Foto van auteur

Onder grote belangstelling introduceerde Jaap Stam (oud voetballer van FC Zwolle, 1992) vrijdagavond bij TT Motoren in Zwolle een nieuw type motor van Suzuki.


De nieuwe GSX-R1000 in Zwolle

De GSX-R1000 is een 185 pk sterke Superbike en een ware krachtpatser in zijn klasse. Jaap Stam zelf trotse bezitter van een GSX-R750 Yoshimura, genoot zelf ook zichtbaar van het nieuwe en vooral snelle model. Afgelopen jaar was Suzuki met afstand het best verkochte supersportmerk in Nederland. De nieuwe GSX-R750 stond zelfs lange tijd op nummer 1 in de Nederlandse verkoopranglijsten. Zo wist Suzuki, met tal van overwinningen en kampioenschappen, zoals het WK-Endurance en het AMA Superbike, niet alleen op het circuit te domineren maar ook op de straat.


Grote drukte bij TT Motoren in Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Jaap Stam introduceert de nieuwe Superbike van Suzuki”

  1. Daar zal hij wel een hoop geld voor gekregen hebben, en dan bedoel ik een HHHHOOOOOOP geld. Dat we niet denken dat hij daar voor zijn plezier een doek over een motor weghaalt.

  2. Uit betrouwbare bron weet ik anders dat Jaap Stam bij T.T. Motoren kind aan huis is en hij dit meer als een uitstapje ziet en niet als werk! Bovendien: zou je Jaap nog gelukkig kunnen maken met een paar cent?? šŸ˜›

Reacties zijn gesloten.