Nieuwe ontwikkelingen Nooterhof

Foto van auteur

Gemeente Zwolle en Landstede hebben woensdagmiddag op het stadhuis in Zwolle een overeenkomst ondertekend over de ontwikkeling van de Nooterhof. Afgesproken is dat Landstede het beheer en onderhoud van het park overneemt van de gemeente. Landstede kan nu aan de slag om de Nooterhof verder te ontwikkelen. Landstede trekt hierin samen op met de Milieuraad en de Groene Welle.


Wethouder Pot (rechts) biedt Van Kessel (Landstede) een fraai boek aan…

Na een lange periode van besprekingen tussen Landstede en de Gemeente Zwolle, is dit resultaat nu bereikt. Met het bereiken van deze mijlpaal kan Landstede nu starten met het opknappen van het park. In de doelstelling van Landstede zijn natuurwaarden en educatie in combinatie met ontspanning belangrijke onderdelen. Landstede wil zich richten tot een breed publiek. Vanuit het gebouw De Kruidwisch zal Landstede de publieksgerichte activiteiten oppakken. Het huidige wijkonderkomen aan de Goertjesweg wordt omgebouwd en beperkt uitgebreid tot een schoolgebouw, door Landstede ‘atelier’ genaamd. Dit is bedoeld voor eigen leerlingen en leerlingen van de Groene Welle. Het opslaggebouwtje bij de tuinen wordt omgebouwd tot een theehuisje. Met de investeringen door Landstede wordt een nieuwe start gemaakt met het natuureducatieve park de Nooterhof.

2 gedachten over “Nieuwe ontwikkelingen Nooterhof”

 1. Waarom moet ik bijna dagelijks een foto van Dhr. Pot tegenkomen?
  ==============
  De laatste 2 dagen toevallig.
  ‘Bijna dagelijks’ is dus NOGAL overdreven !

 2. pak de peperbus en de stentor eer een bij, en je zal zien dat ik gelijk heb.

  Ovrigens staat er in een post van donderdag weer een foto van Pot (samen met halsema) op het net.
  ==============
  Tja, nu heb je wat Weblog Zwolle betreft meer recht van spreken. Op de foto’s van de Antilliaanse minister staat Peter er ook bij 😉

Reacties zijn gesloten.