Doe mee met de Zwolle Foto-aktie!

Zwolle – Ik ben een Zwollenaar…dat laat je ook tijdens je vakantie graag zien. Doe mee met de ‘Zwolle Foto-aktie’ en promoot Zwolle met de unieke Blauwvingerhand op en vanaf je vakantieadres. Maak kans op de Juryprijs of de Publieksprijs en op een fantastisch Zwols prijzenpakket, waaronder de winnende foto op canvas afgedrukt.

campagnefoto20australie20foto-aktie20blauwvingerhand.jpg

Hoe doe je mee? 1. Haal gratis de Blauwvingerhand bij de VVV winkel aan de Grote Markt òf bij de Rode Dubbeldekker van de Swollenaer (tijdens Blauwvingerdagen) op de Melkmarkt. 2. Neem de hand mee op vakantie en maak op originele wijze een foto met de Blauwvingerhand ter promotie van Zwolle. 3. Mail je foto vòòr 20 augustus naar blauwvinger@brugmedia.nl onder vermelding van naam, adresgegevens, telefoonnummer en locatie van de opname.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Doe mee met de Zwolle Foto-aktie!”

  1. De winnende foto op canvas… En dan? Jezelf met zo’n maffe hand in de woonkamer ophangen? Ik bedank voor de eer… 😉

  2. Hand net opgehaald, gaat mee naar Frankrijk en Zweden. Maar 20 augustus is inderdaad wel erg vroeg! Waarom niet 1 september ofzo? Scheelt niet eens zo heel erg veel

  3. Kan de VVV vanmiddag ook ff met een handkar door de stad kruien om ze uit te delen? Onder het mom van “Zwolle komt naar u toe deze zomer” 8)

Reacties zijn gesloten.