Tentoonstelling ‘Bezielde ogen’ op de GH

Foto van auteur

Op maandag 5 maart 2007 opent kunstenares Marijke Snoek haar expositie in het gebouw van de Gereformeerde Hogeschool Zwolle. Tijdens de opening licht Marijk Snoek haar werk toe en geeft een beschouwer een reactie. De opening is om 15.30 uur.

Tweemaal per jaar wordt in de hal van het gebouw van de Gereformeerde Hogeschool (GH) een kunstexpositie ingericht. De expositie heeft als doel studenten en medewerkers van de organisatie aan te moedigen om vanuit hun christelijke levensbeschouwing te reflecteren op de geëxposeerde kunst.

Marijke Snoek

Marijke Snoek studeerde onlangs af op de Academie Minerva te Groningen. Een deel van haar eindexamenwerk en een aantal nieuwe werken hangt in de GH. Het werk van Marijke Snoek kijkt je aan. Grote ogen getekend met pastelkrijt kijken de hal in vanuit een diepe emotie. Emoties van de mens uit het bijbelse passie- en paasverhaal worden op doek zichtbaar gemaakt.

ProgrammaTijdens de opening zal Snoek zelf haar werk toelichten. Daarnaast geeft Marjan Bultman, studentenpastor, een reactie als toeschouwer. Het programma loopt van 15.30 -16.30 uur. Na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje.

Openingstijden
Het werk van Marijke Snoek hangt nog tot juni 2007 in de hal van de Gereformeerde Hogeschool. De entree is vrij en het gebouw is open op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, op woensdagen zelfs tot 22.00 uur. Bezoekadres: Grasdorpstraat 2, 8012 EN Zwolle.