Toezicht overlast (snor)fietsers

Foto van auteur

Zwolle – Bij toezicht op het gedrag van (snor/brom)fietsers, in het voetgangersgebied van het winkelcentrum aan de van der Capellenstraat, zijn dinsdagmorgen 29 juni diverse bestuurders gewaarschuwd. Volgende week wordt tegen overtreders van het fietsverbod bekeurd.

politie_logo_4.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Toezicht overlast (snor)fietsers”

  1. Ik denk dat het weinig effect heeft het bekeuren want ook vandaag rijden er volop fietsers en zelf bromfietsers in het centrum.Zelf in het centrum staan er volop fietsen gestald waar het niet mag.Men moet eerst met een betere oplossing komen voor de fietsers om hun fiets korter bij de supermarkten te krijgen.Dan wel lopen met de fiets in het centrum naar die plekken.

  2. @ Pieters, ze moeten ergens beginnen. Aleen denken/zeggen dat het geen zin heeft lost ook niets op.En ook al ben ik het niet eens met hoe het geregeld is voor de fiets stal plekken. Vind dat het fietsen en rijden op scooters in het w.c aangepakt moet worden.

  3. Dat je mocht fietsen door dat WC vond ik nou juist 1 van de grotere charmes… maar ja, ik ben ook sinds de verbouwing niet meer in dat WC geweest…Is het er zo veranderd?

  4. Eva; ach er gebeurd ook nixxx als er rustig door het wc wordt gefietst. Snellere vervoersmiddelen als fietsen, gaat te ver. Zie het in Stadshagen ook. Al zit er een knelpunt bij de ondergrondse parkeerplaatsen. Maar je weet het wel he: klagers. Verregaande betutteling. Gelukkig hebben wij een beveiligingsboy die goed voor rede vatbaar is. En regels zijn regels natuurlijk, zeker in een overgeorganiseerd land.

Reacties zijn gesloten.