Femke Halsema bezoekt Zwolle

Foto van auteur

Op 7 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Dat betekent dat het weer campagnetijd is en de lijsttrekkers weer het land in trekken om naar de mensen toe te komen. GroenLinks reist met een speciale milieuvriendelijke aardgasbus door Nederland. Vanmiddag arriveerde deze bus met daarin  Femke Halsema samen met de lijsttrekker van GroenLinks Overijssel Mimi van Olphen op de Melkmarkt in Zwolle. Daar werden ze ontvangen door onze wethouder Peter Pot.


Femke Halsema


Femke Halsema tussen het publiek op de Grote Markt in Zwolle

Zowel Mimi van Olphen als Femke Halsema spraken de menigte toe. Daarna was het de beurt aan het publiek om vragen te stellen. De bijeenkomst werd gepresenteerd door het GroenLinks Tweede Kamerlid Ineke van Gent. Na het officiële gedeelte was er nog ruim de tijd om met Femke even een gesprekje aan te gaan.


Wethouder Peter Pot ontving de fractievoorzitter


Geheel soepel was de aankomst in Zwolle niet, de bus had grote moeite om de draai te kunnen maken en.. jawel de Poller ging ook niet gelijk naar beneden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Femke Halsema bezoekt Zwolle”

  1. en daar hebben we de publiciteitsgeile peter pot weer. kon ook niet missen. Moet ik die man nu werleijk elke dag in de krant of op internet zien?

Reacties zijn gesloten.