FC Zwolle wint van topklasser Genemuiden

|   Laatste wijziging

Genemuiden – FC Zwolle heeft ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen 2010-2011 winnend weten af te sluiten. Zaterdagavond werd n Genemuiden de kersverse topklasse ploeg met 2-4 verslagen na een doelpuntrijke eerste helft.

De eerste aanval van de wedstrijd leverde gelijk een goal op. Doelpuntenmaker was de Braziliaanse testspeler Diego Zilio die op aangeven van Danny Schreurs geen moeite had om het net te vinden. Zwolle liet na een goede beginfase de teugels wat vieren. Dit gaf Genemuiden de gelegenheid van terug te komen in de wedstrijd. Twee slordigheden in de defensie zorgden voor een 1-2 achterstand. Voor rust kwam FC Zwolle nog langszij via een strakke kopbal van Eric Bottegin. Bram van Polen zorgde op slag van rust voor de voorsprong. In de tweede helft voerde trainer Art Langeler de nodige wissels door. Zwolle vond alleen nog het net via een goal van Botteghin uit een scrimmage. Dinsdag staat de volgende wedstrijd op het programma. Het Olympisch elftal van Quatar is dan de tegenstander.

Basisopstelling FC Zwolle: Diederik Boer, Said Bakatti, Eric Botteghin, Etienne Reijnen, Albert van der Haar, Arne Slot, Bram van Polen, Frank Olijve, Danny Schreurs, Erik Bakker, Diego Zilio.

Bron: www.fczwolle.org

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)