Stadswandelen door Zwolle

Foto van auteur

Heeft u altijd al eens met een gids Zwolle willen verkennen? Dat is vanaf nu voor iedereen mogelijk. Konden voorheen alleen grote groepen met een gids door de stad struinen, nu kan dat ook als u alleen of met een kleine groep bent. Wie liever zelfstandig wandelt koopt de recent verschenen stadswandeling en profiteert van extra voordeel.

Verken de binnenstad van Zwolle tijdens een wandeling met een deskundige gids. U wordt gedurende twee uur langs diverse gebouwen en monumenten geleid, die u ook van binnen kunt bezichtigen. Van maart tot en met oktober wordt de stadswandeling iedere tweede donderdag en iedere laatste dinsdag van de maand aangeboden om 11.00 uur, ongeacht het aantal inschrijvingen.

Naast het wandelen met een gids heeft VVV Zwolle ook boekjes met stadswandelingen. ‘Voetsporen uit een ver verleden’ levert in de maand maart extra voordeel op. Wie deze tussen 1 en 31 maart aanschaft, ontvangt daarbij voordeelbonnen van banketbakkerij en lunchroom Van Orsouw. Hiermee kunt u na het stadswandelen voordelig lunchen of heerlijk genieten van een kop koffie of thee met een Zwolse specialiteit.

Het boekje met voordeelbonnen is voor € 3,95 verkrijgbaar in de VVV winkel. Kosten voor de stadswandeling bedragen, inclusief entree en gids, € 6,- per persoon. Voor informatie en reserveren kunt u bellen met VVV Zwolle, tel. 0900-1122375, langskomen in de VVV winkel, Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat of u kijkt op www.vvvzwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Stadswandelen door Zwolle”

  1. Ondanks dat ik het nog niet gemeld heb bij de VVV, toch het volgende: eind vorig jaar heb ik dit boekje gekocht bij de VVV. Bij het lezen ervan viel me op pagina twee al een zeer kwalijke fout op. Erg jammer. Een beetje redactie had die fout er zo uitgehaald.

Reacties zijn gesloten.