X-Ray Reunion Party in de Proosdij

Foto van auteur

Op 16 december 2000 sloot de befaamde discotheek X-Ray aan de Blijmarkt 15 haar deuren. Zwolle was een discotheek armer. Ruim zes jaar na deze sluiting is de locatie nog steeds een gesloten ruimte terwijl de vraag naar een grote Zwolse discotheek de afgelopen jaren juist sterk is toegenomen. Om oude tijden te doen herleven organiseert  NUL38Events op 7 april 2007 eenmalig de X-Ray Reunion in de Proosdij te Zwolle aan het Bethlehemskerkplein!


In aanwezigheid van DJ OZONIC??

Alle oud-medewerkers, zakelijke contacten, bezoekers en wie ook maar een link heeft met de periode van 15 jaar dat de X-Ray heeft bestaan worden uitgenodigd om deze reunie bij te wonen. Er zal een line-up van DJ´s gevormd worden die de tijden van toen en de daaraan gekoppelde muziekgenres laten herleven. Ook de Proosdij zelf wordt aangekleed en ingedeeld zoals het toen in de X-Ray was; dus met de welbekende tosti-bar en als decor dienen enkele stukken die destijds ook in het interieur van de X-Ray stonden. De bediening geschiedt door het oud-personeel dat alle gasten aan de deur van de Proosdij zal verwelkomen. Zelfs de traditionele kassaverkoop met medewerkers van toen is deze avond zoals het toen ook was. Na afloop wordt er voor het X-Ray personeel in cafe de Big Bull een R.A.P. feest (Reunion After Party) gehouden om lekker na te praten en gezellig iets te drinken.

Music-hall en disoctheek X-Ray was destijds een toonaangevende uitgaansgelegenheid binnen het Zwolse uitgaansleven. Voor vele Zwollenaren, en mensen buiten de stadsgrenzen, zal deze reunie een ontmoeting zijn tussen uit het oog verloren oud-collega´s, vrienden en kennissen. Reeds eerder is getracht een dergelijke avond te verzorgen, maar op 7april 2007 wordt die gedachte een feit! X-Ray uitbater en huidig pandeigenaar Cor Snijder reageerde direct zeer enthousiast en verleent graag zijn medewerking. Ook meerdere oud-medewerkers dragen hun steentje bij om deze avond tot een succes te maken.

De zaal is geopend van 22.00 tot 02.00 uur, de entree bedraagt slechts € 10,- en dat is inclusief die overheerlijke X-Ray-tosti. Deze reunion wordt mede mogelijk gemaakt door SMS4.nl. Bezoekers die gebruik maken van SMS4.nl krijgen in de voorverkoop een korting van € 2,50 op hun entreekaartje.

Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht bij SamSam Music aan de Grote Markt. Tevens verloten SamSam Music en SMS4.nl 25 gratis entreekaartjes.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “X-Ray Reunion Party in de Proosdij”

  1. Ozonic achter de tafels! Blokken op de dansvloer en daarop nog beats maken als de lichten al aan zijn! Echt een superleuk idee van 038, ik zal er zijn! 😀

  2. We zijn samen met de oud-eigenaar druk bezig met de organisatie. We hebben al veel oud-personeel weten te traceren maar mocht je er zelf hebben gewerkt of nog mensen weten (zoals Rico en Blaxstarr) vertel het ons dan. Ook andere tips zijn welkom. Alvast bedankt!

Reacties zijn gesloten.